Last news in Fakti

27 Август, 2022 05:12 2 469 0

Обвиненият за убийството във Войнеговци остава в ареста

  • войнеговци-
  • убийство-
  • обвиняем-
  • задържан-
  • арест-
  • съд

Съдът прие доводите, че има обосновано предположение мъжът да е извършил престъплението

Обвиненият за убийството във Войнеговци остава в ареста - 1
Снимка: Кадър Bulgaria On Air

Оставиха в ареста мъжа, обвинен за убийството на жена си софийското село Войнеговци, съобщиха от Прокуратурата, цитирани от NOVA. Той е привлечен като обвиняем за това, че за времето от 23 до 24 август в къща в района умишлено умъртвил жертвата, като ѝ нанесъл множество удари по тялото, главата и крайниците ѝ.

Съдът прие доводите, че има обосновано предположение обвиняемият да е извършил престъплението, за което му е повдигнато обвинение, както и че събраните доказателства налагат извод за реална опасност от извършване на ново такова, ако му бъде определена мярка за неотклонение по-лека от „задържане под стража“. Определението на съда не е окончателно и подлежи на обжалване пред Апелативен съд-София.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА