4 Октомври, 2022 10:15 2 146 6

Пребиха хижари край Своге

  • побой-
  • хижари-
  • своге

Според разказа на работещите в хижата – мъже с джипове от Ботевград са извършили нападението

Пребиха хижари край Своге - 1

Полицията разследва инцидент, станал в хижа близо до Своге в деня на изборите.

Хората, стопанисващи хижата, твърдят, че са нападнати и бити от група мъже от Ботевград.

От МВР уточниха пред "Хоризонт", че извършителите са установени и с тях се работи. Сигналът за нападението е подаден в полицията около 15:00 часа следобед в изборния ден. Става дума за нападение, побой и повреда на имущество в сградата на хижата. В момента полицаи от Своге и Ботевград работят по инцидента.

Според разказа на работещите в хижата – мъже с джипове от Ботевград са извършили нападението. Те твърдят, че полицията не е създала достатъчно добра организация в първите часове след инцидента заради липса на екипи на МВР в изборния ден.

От болница "Пирогов" пък допълниха, че след нападението при тях е приет пострадал мъж със съмнения за мозъчно сътресение, но без опасност за живота.

От МВР уточняват, че след подаване на сигнала е започнала работа по случая, а вече тече и разследване. Заподозрените за извършители са установени и се разпитват.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сменям си ник-а

    6 8 Отговор
    Никой никого не бие ЕЙ ТЪЙ.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мдааа....

    21 2 Отговор
    Бойко се завърна отново на бял кон.Мутрите ще се завихрят пак.
  • 4 Христо Божилов

    6 8 Отговор
    Някой хижари просто си го просят и са си намерили сега майстора. Мислят си че планината е тяхна. Ще налагат правила и ще правят забележки. Кои са тия

    Коментиран от #5

  • 5 Боруна Лом

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Христо Божилов":

    ОДИ ТИ БЕ!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.