Last news in Fakti

16 Юли, 2013 14:56 1 920 0

Пенсионер превърнал дома си в депо за нелегални цигари

  • депо-
  • нелегални цигари-
  • пенсионер

Мобилна група на Митница Русе разкри частен дом, превърнат в депо за разпространение на нелегални цигари, съобщиха от пресцентъра на Агенция "Митници".

Митническите инспектори наблюдавали адреса в краен русенски квартал и забелязали, че хора идват да си купуват цигари от обитателя на къщата.

При извършената проверка на място, служителите на митницата се натъкнали на 3 чанти с цигари без бандерол, скрити под леглото в дневната стая. Намерени са общо 213 кутии от марките „Turquvise“, “Palladium“ и “Raquel slims“.

70-годишният обитател на имота признал, че завъртял нелегалната търговия преди време, за да си докарва допълнителни доходи. По случая в Митница Русе е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА