Last news in Fakti

15 Октомври, 2022 13:24 2 407 4

Има повдигнато обвинение на мъжа, който блъсна и уби 19-годишно момиче в София

  • обвинение-
  • мъж-
  • блъснал момиче-
  • спирка-
  • софия

Наложена му е мярка за неотклонение "задържане под стража" за 72 часа

Има повдигнато обвинение на мъжа, който блъсна и уби 19-годишно момиче в София - 1
Снимка: БГНЕС

Валентин Иванов, шофьор на камиона, прегазил 19-годишно момиче в София, е привлечен като обвиняем за причиняване на смърт по непредпазливост в следствие на причинена катастрофа заради нарушаване на правилата за движение, научи "По света и у нас".

На него му е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража" за 72 часа.

Очаква се прокуратурата да прецени, дали ще иска и постоянното му задържане. Според наши източници Иванов е от Гоце Делчев.

След катастрофата Иванов е в болница "Пирогов" под полицейска охрана. От лечебното заведение днес съобщиха, че най-вероятно той ще бъде изписан в понеделник.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    23 1 Отговор
    Шоф/ора е гледал в телефона и не е видял пешеходеца.
    Пешеходеца е гледал в телефона и не е видял камиона.
    Извода е че телефоните са вредни за живота и здравето на хората.
  • 2 Шумен

    6 3 Отговор
    Пуснете го веднага! Нито е ходил на зъболекар, нито камиончето му се самозапали, пък е бил и добър ученик и казвал "добър ден" на съседите.
  • 3 Ссссс

    7 1 Отговор
    Това ние го знаеме а какво стана с другите които обиха две момичета и едно френско семейство. Кога ще чуем за тях.

    Коментиран от #4

  • 4 Така е!!!

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ссссс":

    Който и човек да загине по такъв нелеп начин е недопустимо и ужасна човешка трагедия….и за починалия и близките му и за човека допуснал грешката и неговото семейство!!!
    Нищо не оправдава предизвиканата от него случка, но е сигурно че не се е качил на камиона с идеята да убива….все пак е опитне човек на 59 г., а не някой хлапак….Но в “шофьорлъка” е така за жалост-с 1 крак винаги си в гроба, с другия в затвора…
    Бог да прости загиналата и да даде сили на близкоте и от двете страни!!!
    А за онези дрогирани уроди, които избиха показно и най-нагло пред цяла България редица невинни се трае….нищо не излиза….само замазване на очите на хората….