Last news in Fakti

9 Август, 2013 13:25 3 710 1

Задържаха 24 тона авточасти втора употреба

  • задържаха-
  • 24 тона-
  • авточасти-
  • втора употреба

В операцията са участвали и служители на митницата

Гранични полицаи от ГПУ-Петрич, съвместно със служители на митническо бюро предприели вчера операция за противодействие на контрабандата, нарушенията и престъпленията, свързани с ДДС и вътрешнообщностното придобиване на стоки.

Вчера около 17.30 часа в зоната за отговорност на граничния пункт бил спрян за проверка товарен автомобил „Mercedes”, с българска регистрация. В камиона, управляван от П.С./46г./ от Свищов били открити 24 000 кг авточасти втора употреба, които водачът се опитал да внесе в страната ни без необходимите документи.

46-годишният мъж е задържан с полицейска мярка за 24 часа и е настанен в помещение за временно настаняване на задържани лица. Съставен му е акт по чл.150, ал. 2 от Закона за управление на отпадъците.
Товарният автомобил и авточастите са иззети. По случая е образуван заявителски материал и е уведомена петричката районна прокуратура.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 tttt

    0 0 Отговор
    хахахахах