Last news in Fakti

17 Август, 2013 20:11 19 293 1

Килърите от Перник избивали свои хора

  • перник-
  • убийци

Бащата на Райко Кръвта - лидер на бандата

Килърите от Перник избивали свои хора - 1
Снимка: МВР
Предимно свои хора е избивала закопчаната вчера при акция на барети и полиция банда убийци от Перник, твърдят близки до разследването, предаде Дарик радио.
 
Операцията започна след като близо до Трън бяха открити части от тела. Полиция, прокурори и съдебни лекари откриха заровени в земята останки от човешки тела. Ще бъдат направени ДНК експертизи, но се предполага, че става дума за три жертви на бандата. 
 
Престъпниците са ликвидирали предимно свои хора.
 
Всичките осем души, арестувани вчера, ще получат обвинения, като се издирват и още съпричастни към престъпната дейност, включваща и черно тото, наркоразпространение. Смята се, че начело на групата първоначално е бил разстреляният през 2005-а Райко Василев-Кръвта.
 
По информация на БНТ групировката се е занимавала с наркоразпространение, лихварство и черно тото и нейн лидер е бил арестуваният Васил Станков - баща на застреляния преди 7 години пернишки наркобос Райко Кръвта, който е поел лидерството на бандата.
 
Единият от намерените вчера трупове в Пернишко вероятно е на Теодор Неофитов - Ханс, но само ДНК експертиза може да потвърди това. Разследващите се надяват, че са намерени останките и на други двама от изчезналите. Общо издирваните жертви на групата в пернишко са 7.
 
"Двама от бандата дават свидетелски показания, в които разказват къде са заровени труповете, които бяха открити вчера. Разследващите вече изграждат точна стратегия, която цели да запазят самоличността им в тайна дори по време на самото дело, " съобщи БНТ.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 иван иванов

    1 0 Отговор
    електрически стол или разстрел за тия утрепки.