Last news in Fakti

20 Март, 2023 14:58 3 831 8

Собственик на стрийптийз бар, предлагал секс услуги с ученичка, бе задържан след акция на МВР

  • стриптийз бар-
  • танцьорки

По досъдебното производство са извършени действия – разпити на свидетели, с което е документирана дейността на собственика, претърсвания и изземвания в Пловдив и София

Собственик на стрийптийз бар, предлагал секс услуги с ученичка, бе задържан след акция на МВР - 1

Мощна полицейска акция бе проведена в стриптийз бар в Пловдив. Има и арестувани.

В ранните часове на 19 март униформени нахлули в клуба. На място е бил установен и задържан 32-годишния собственик на заведението, както и още няколко лица, в това число и танцьорки, съобщи "Марица".

Последните, след като са били разпитани, са освободени. Установено е, че шефът бил предложил на две жени да извършват сексуални услуги срещу заплащане в заведението през различни периоди от време. Едната от тях била ученичка в 12 клас. И двете работили като танцьорки в клуба. Развратните действия с тяхно участие са били извършвани в специално пригодени за целта помещения - кабинки в заведението. На 19 март 2023 г. в заведението се е намирала 18-годишната ученичка.

По досъдебното производство са извършено множество действия по разследването – разпити на свидетели, с което е документирана дейността на собственика, извършени са претърсвания и изземвания в Пловдив и София, иззета е голяма сума пари, компютърни конфигурации, телефони и други неща. Шефът на стриптийз клуба е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Действията по разследването продължават.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павел пенев

    30 2 Отговор
    Нищо няма да му направите на този извратен тип. Но трябва ли да има стриптийз клубове? Как е регистриран по Търговския закон? Това го има в просташките САЩ.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 А така

    22 1 Отговор
    12ти клас, а вече с безброй клиенти зад гърба си.

    Коментиран от #5

  • 4 Пешо

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "Павел пенев":

    Трябва народът да си направи държава в държавата.
    Доброволни отряди...да съблюдават реда
    Доброволци да разчистват последиците от природни бедствия
    доброволци да финансират болниците
    доброволци да финансират училищата..
    Доброволци да се грижат за животни, стари и т.н.
    ДОброволци за това, доброволци за онова......
    Накрая всички заедно си плащаме за образование и медицински услуги, мвр и т.нм. и слушаме как "НЯМА ПАРИ" , "НЯМА БЮДЖЕТИ" и как държавните бюрократи искат увеличение? а какво правят за това увеличение?! НИЩО!!!!
    Има читави хора.... но държавата като институция е нула!! няма я. една голяма мафиотска фирма!

    за какво са институциите? Да бъркат работата и да првят всичко по-трудно?
    няма ли група рокери да се изсипят и да вземат правосъдието в свой ръце?! МВР изпълнява политически поръчки
    На никой не му пука за индивида Х или У от народа. На никой!!!! време е да вземем съдбата си в ръце.... законите и нормите вече нищо не значат. така както мутрите израстнаха до бизнесмени , така сега и народа трябва да израстне до ново общество с общи цели и обща ценностна система. тези "хванали бога за рога " с 10000+ лв запалата са малко. на разни директори и зам.директори на бивши соц. предприятия и техните демократични деривати също.
  • 5 не така

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "А така":

    бе бате,аз повтарах по двапате бе бате имам и унучи.
  • 6 Пак греда

    4 2 Отговор
    Навършили са 18, пълнолетни са и ако няма принуда, много пушилка за нищо. Това, че на 19 години са ученички е без значение. Ми не е много ОК да се занимават с подобна "работа", ама .................ценности.
  • 7 Ясно

    4 2 Отговор
    Не си е платил и затова е задържан.
  • 8 Манолова

    1 0 Отговор
    тоя нерез и друг път си е искал, но тоя път ударил на камък.