Last news in Fakti

4 Октомври, 2013 09:16 22 083 19

Отвлечената Адрияна разказа за ужаса (обновена)

  • отвлечена-
  • адрияна-
  • троян

Момичето било пребивано ежедневно, защото не искало да прави секс

Отвлечената Адрияна разказа за ужаса (обновена) - 1
Снимка: bTV

Омъжената и отвлечена от близки на съпруга си 15-годишна Адрияна Горанова от Троян мечтае да продължи да учи. Това разказа самата тя пред bTV.

Деветокласничката беше обявена за общодържавно издирване на 30 септември и беше открита невредима в Тръстеник.

Адрияна обясни, че три дни след сватбата поискала да се върне при семейството си, защото в дома на съпруга й Найден била бита и тормозена. „Реших да се прибера заедно с него в Троян. Той поиска да си ходи, но аз казах, че от тука не мърдам. Вечерта ни нападнаха, влязоха на горния етаж и ме откраднаха”, спомня си Адрияна.

„Неговите хора пребиха баща ми, биха и леля ми. Заведоха ме в Тръстеник в къщата на братовчеда Габриел. Заплашваха, че ще изнасилят майка ми, че ще ми отрежат носа”, допълни момичето.

„Като ме отвлякоха, се държаха добре, не са ме удряли, не са ме връзвали, но не ми даваха да ходя до тоалетна сама”, допълва 15-годишното момиче.

Майката на Адрияна споделя, че е преживяла случилото се много тежко. „Само аз си знам как съм преживяла тия дни – безсъние, рев. Ние тука тъй сме, обичаите са ни такива, не сме само ние, ама не сме очаквали, че така ще стане”, обясни обаче жената.

И двете с дъщеря й се надяват „всеки да си понесе наказанието” за случилото се. „В 9-и клас съм, ще продължа да уча, мечтая да си уча, да съм до семейството ми, да сме добре”, каза детето след отвличането.

Само за първите шест месеца на тази година прокуратурата е образувала над 320 производства за съжителство с малолетни, информира в ефира на медията председателят на Държавната агенция за закрила на детето Ева Жечева.

„Общество и институции трябва да започнем обща дискусия каква е средата, в която растат и учат нашите деца. Сред приоритетите на тази група няма образование”, подчерта Жечева, според която работата трябва да се съсредоточи върху превенцията.

Адрияна беше с майка си Катя и сестра си Габриела и в студиото на "Добро утро, България!" по ТВ7, за да разкаже от първо лице за преживения ужас.

Полицаи откриха и върнаха вчера невредимо на родителите й 15-годишното момиче, открити са и тримата похитители, които са задържани за едно денонощие в ареста.

Адрияна сподели, че майката на съпруга й Найден го е карала да я бие ежедневно в дома им в Тръстеник, защото Адрияна не е искала да прави секс с него. Момичето отрече обаче да е било изнасилвано, както твърдеше майка й Катя.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 неутрален

    8 2 Отговор
    омъжена на 15 о_O ?
    И "съпруга" и "родителите" са за наказание..
    Отделно са за съд и "похитителите"..
  • 2 Mariana Videva

    8 2 Отговор
    Когато я жениха и продаваха, що не мислеха, сега плакала и се тревожила и всеки да си понесе последствията.Тогава и родителите трябва да си понесат последствията.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Shmeker

    9 1 Отговор
    Абе как са се оженили? Тоя брак не е валиден.
  • 5 alex xela

    6 2 Отговор
    No Comment......цигани

    Коментиран от #6

  • 6 Maurice

    8 2 Отговор

    До коментар #5 от "alex xela":

    Сигани!!
  • 7 Ася Тодорова-Иванова

    1 12 Отговор
    Първо се научи да пишеш правилно Българино Maurice
    Не бъдете толкова ЗЛОБНИ не се знае какво ще ти донесе живота в утрешния ден

    Коментиран от #11, #16

  • 8 alex xela

    7 2 Отговор
    Като се е оженила какво е очаквала?? Мъжа й да ч.ка майка й, а тя да ходи на училище...циганска работа. Трябва да се криминализира съжителство и брак с непълнолетен.
  • 9 ivaylo mihaylov

    8 2 Отговор
    Едно не разбирам: как журналистите смеят да занимават читателите на вестика с такава глупост. Кой нормален родител ще си прати детето в друго семейство да се ожени на 15 години,после какъв ужас било. И това няколко поредни статии с развитие и снимки.Хванете да пишете за нещо стойностно,а не за семейни драми тип Столипиново.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Симеон Тасев

    1 7 Отговор

    До коментар #7 от "Ася Тодорова-Иванова":

    е то заради тази злоба няма да стигнем никъде каквито и да са хората това е без значение етноса им ама както и какво да обясняваш

    Коментиран от #13

  • 12 Ото Скорцени

    5 1 Отговор
    Не познвам циганка, която да не иска да прави секс. Тази със сигурност вече е непразна, както казва Димитър Талев в Железният светилник. Скоро ще изсере поредният паразит и ще започне да получава помощи. На матрияла, честито

    Коментиран от #14

  • 13 Ото Скорцени

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "Симеон Тасев":

    Симчо, защо в училище не успя да се научиш да пишеш бе чичовото? Ако ти толкова тъпичко помоли мама да ти намери частна учителка.
  • 14 koko

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "Ото Скорцени":

    приятелю а за какво точно мислиш че са я отвлекли, нали за да не отидат помощите при други. а междо другото в повечето бели страни брака с малолетна се смята за изнасилване по закон
  • 15 трезво мислещ

    3 1 Отговор
    Както е тръгнало вие ромите и сирийците сте бъдещето на България.Дори сирийците са още по добри в правенето на деца,ще станем свидетели как след три десетилетия от шест седем хиляди ще станат 600 000.Давам аритметичните параметри на всеки, и всеки да си прави сметката,всяка година по едно дете като всяко дете създава семейство на 15г. и има най малко 15 деца.Многоженството е нормална практика,а деца се създават до биологичното отказване на жената.Не си ли приличат ромите и сирийците по тези показатели,май везната накланя в полза на сирийците.
  • 16 Йордан Славов

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ася Тодорова-Иванова":

    Нещо май много се влияеш от гнусните лъжи по медиите, че и циганите са нормални хора! За голяма жалост не са, защото никой не избира какъв да се роди, но всеки избира как да живее!!!
    Защо все от тях са тези събития - кражби, клипове с пушещи деца на 3 години, отвличания за брак на 15 годишни, нападения над лекари, ДДС измами, неплащане на ток, вода, данъци и билетчета в автобусите, липса на всякаква хигиена, фалшиви шофьорски книжки, измами с майчински и с фалшиви заболявания пред ТЕЛК и т.н.
    Преди да се правиш на голяма хуманистка е по-добре да помислиш. Животът не е розов и след като едни се скъсват от работа и умират преди да навършат 50 години, а други живеят като кърлежи, най-малкото което може да очакваш е ЗЛОБА!!!

    Коментиран от #17

  • 17 Симеон Тасев

    0 2 Отговор

    До коментар #16 от "Йордан Славов":

    абе не си много прав има хора и хора
  • 18 Симеон Тасев

    0 1 Отговор
    като се има предвид колко така наречени бизнесмени българи крадат и източват държавата ни ромите са най-малкия ни проблем
  • 19 EMSKI

    0 0 Отговор
    Историците да се самосезират-това неандерталци-първобитни същества с тъмен тен-постоянен,наречени цигани!!! Моля,върнете времето назад....към 1939 год...знаете произхода на сапуна предполагам??