Last news in Fakti

2 Октомври, 2023 13:37 3 189 14

Никола, който закла Ангел в Пазарджик, е отвлякъл момиче преди 2 години

  • никола райчев-
  • убийство-
  • пазарджик-
  • ангел здравков

След разследване поради липса на доказателства делото е било прекратено, като в кориците на делото са се намирали данни за лека телесна повреда. Не е била предявена и гражданска претенция от пострадалото момиче

Никола, който закла Ангел в Пазарджик, е отвлякъл момиче преди 2 години - 1

18-годишният Никола Райчев, който намушка смъртоносно 21-годишния Ангел Здравков, е отвлякъл момиче през октомври 2021 г. и му е нанесъл лека телесна повреда - замерил го е с мобилен телефон в тялото. Това съобщи окръжният прокурор на Пазарджик Албена Кузманова.

Била е пусната жалба от пострадалото лице за противозаконно лишаване от свобода. Образувано е досъдебно производство и е извършена проверка, предава 24 часа.

След разследване поради липса на доказателства делото е било прекратено, като в кориците на делото са се намирали данни за лека телесна повреда. Не е била предявена и гражданска претенция от пострадалото момиче. Няма данни за побой, уточни Кузманова.

Райчев е учил в Професионалната гимназия по механотехника и електротехника, но е прекъснал през последната година. Според наблюдаващия прокурор Георги Кацаров разпитани са свидетели на инцидента.

Стана ясно, че двете момчета бегло са се познавали, не са били в една компания и не са били в един приятелски кръг.

Във фаталната вечер е имало спречкване между тях и Никола е нанесъл с нож два удара в тялото на 21-годишния Ангел - едната рана е била нанесена в бедрото отзад, а фаталната - отпред в слабините. След което избягал.

Бил е задържан в района на жп гарата в София около 23.00 ч. Не се е предал сам. Нито е оказал съдействие на полицаите. Срещу задържания е повдигнато обвинение за умишлено убийство, като наказанието за това е 10 до 20 години затвор.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От рано

    24 1 Отговор
    е започнал криминалната си кариера !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ясно като бял ден

    33 0 Отговор
    На 32-35 ще е отново вън, закоравял, озлобен, научен как да тормози без да се доказва в съда, и ще започне на нова сметка! Само вече добре обучен и още по-дързък!
  • 4 Хахаха..

    17 8 Отговор
    "Никола,който закла Ангел"..Медийно заглавие в една американска Колония на 02-10-2023,почти 24 години след 10-11-1989 в Народна Република България.Прогрес отвсекъде..
  • 5 ако беше в

    5 1 Отговор
    затвора за отвличания нямаше да заколи любовчиятя невъоръжения . явно го е планирал 5-6 месеца, следил го е , подслушвал е разговорите му с мацката . Не е имало полиция , след разговора с кавгата го е атакувал с изненадващо, бързо и с два удъра . с един щеше да постигне същото . не му е отрязал главата - ислямистите правят така . Същата история имаше до преди година . жена полицай и спец войник . закла полицая с ножа си и го оправда съда . кървава работа . жената не я обвиниха . и сега ще я пуснат . така няма причинител на злия мотив - обич . такива са холивудските екшъни . Асан го удариха с два, онйя с 20 кинта го удариха с един .
  • 6 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 0 Отговор
    върнете смъртнотонаказание
  • 7 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 3 Отговор
    При Соца Имахме Закони Тву за убийство смъртно наказание
  • 8 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 1 Отговор
    Много убийци сана свобода но ще ги Съди Съдбата Бог
  • 9 Сега и за мн напред

    9 0 Отговор
    Семейството на убитият със своите данъци, такси, удръжки ще храни в затвора убиецът на детето им. А дблът вместо вече да е при убитият ще им се хили най нагло. Даа страхотно и мн възпитателно е това демократично правосъдие.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Фондация Америка за България

    4 3 Отговор
    Част от евроатлантическите ценности е освен да бъдете без никакъв морал, да нямате и скруполи за да се самоизбиеяте с цел намаляване населението на планетата.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 факт

    2 0 Отговор
    Толкова много боклук хора има на земята - само ни дишат въздуха ! А куршумите стотинки струват само....