Last news in Fakti

20 Октомври, 2023 15:25 1 114 9

Иззеха тетрадки с имена в Сливенско заради съмнения за купен вот

  • тетрадки-
  • имена-
  • полиция-
  • купен вот

Проверките са в рамките на специализирана операция по противодействие на престъпността, опазване на обществения ред, противодействие на престъпленията срещу политическите права на гражданите и контрол по пътна безопасност на 19 октомври. Проверявани са заложни къщи, къщи за бързи кредити и търговски обекти

Иззеха тетрадки с имена в Сливенско заради съмнения за купен вот  - 1
Снимка: ОДМВР-Сливен

Тетрадки с имена и вписани парични суми срещу тях за покупки на вересия са иззети от магазини в Сливенско по подозрения за купен вот, съобщават от БНТ. Полицаите са обискирали три магазина в Твърдица и един в Сливен.

Проверките са в рамките на специализирана операция по противодействие на престъпността, опазване на обществения ред, противодействие на престъпленията срещу политическите права на гражданите и контрол по пътна безопасност на 19 октомври. Проверявани са заложни къщи, къщи за бързи кредити и търговски обекти.

В рамките на специализираната акция в сливенска област са проведени четири операции по метода "Широкообхватен контрол". Съставени са 16 акта, 56 фиша и 24 електронни фиша за скорост. В Котел е установен 35-годишен мъж от Свиленград управлявал лек автомобил след употреба на наркотични вещества. Образувано е досъдебно производство. В специализираната операция са участвали служители на полицията и жандармерията, на Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация", НАП, Агенция "Митници, Инспекцията по труда и АПИ.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    5 2 Отговор
    То такива тетрадки си имаше по села и при Бай Тошо❗
  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    8 1 Отговор
    А никой не казва "КОЙ АДЖАБА" е престъпника -
    оня който ми обещае 100лв
    и ми ги даде🤔
    или оня който ми.обещае заплата 1 000 €
    и ме измами 🤔
  • 3 Никой

    4 0 Отговор
    То,тоз магазини са при сиганите,при наз няма !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 мунчо

    5 0 Отговор
    човека си е записал вересиите (дали ще ги вземе е друг въпрос), по селата това е практика, хората нямат пари.
  • 6 ЧОЧО

    4 0 Отговор
    Отчитане на дейност.
  • 7 Седящия бик

    6 0 Отговор
    И какво от това? Бледоликите не познават словата и писането на червените войни. Винаги по избори, след като минат партийците, идват веднага и рейнджърите с колесниците Опел Астра и ни развалят рахатлъка! Добре че не питат откъде идват кебапчетата и бирата Камеминджа! Ние команчите сме горд и смел народ и ша фъргаме дето има уйдурма!Сега са задържали война "Златния писец" и жена му "Поразяващата тетрадка" и великия бащица от Банкя са е видял в чудо! След два три телефона, всичко ще си дойде на мястото! И като се завърнат в племето запряните, и като изчезнат колесниците зад завоя, Софка, Азис, чалга и започва боя!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.