2 Януари, 2014 14:07 1 435 0

Почина 2-годишното дете, пребито от мащехата си

  • йордан-
  • мащеха-
  • пребито-
  • почина-
  • дрянковец-
  • айтос

Състоянието на момченцето се влошило още повече след получен коремен кръвоизлив

Двегодишното момченце от с. Дрянковец, жестоко пребито от бременната си мащеха на 9 декември, е починало въпреки усилията на варненските лекари да го спасят и въпреки направените му операции. Йордан издъхнал на 28 декември в 22.00 часа вечерта, съобщи проф. Риналдо Шишков, зам.-административен директор в болница „Св. Марина” в морската столица, където детето бе преместено заради изключително тежкото му състояние.

Йордан беше в кома още когато първоначално бе транспортиран в МБАЛ – Бургас, с черепно-мозъчна травма и опасност за живота, но състоянието му се влошило още повече след получен кръвоизлив в корема. Освен това детето имало и пневмония.

По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител в Районна прокуратура - Айтос, макар да се знае, че момченцето е било пребито от 23-годишната Ганка Димитрова, която живее на семейни начала с баща му и е в напреднала бременност. Първоначално тя бе задържана за 24 часа, но след това бе освободена.

Жената обяснила, че детето не слушало и тя го ударила с дръжката на метлата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА