Last news in Fakti

31 Януари, 2024 12:25 3 704 28

Помагач заличил следите на Габриела след убийството на Пейо

  • убийство-
  • витоша-
  • пейо пеев-
  • габриела

Опит да се изтрият и дактилоскопични данни, оставени от тъщата Красимира Трифонова, също е правен, но криминалистите са успели да извадят отпечатъци, които са приложени като доказателство

Помагач заличил следите на Габриела след убийството на Пейо - 1

Възможен помагач е успял да заличи следите на Габриела Славова - Пеева по автомобила „Пежо“ 407 на убития Пейо Пеев, пише „Телеграф“.

Опит да се изтрият и дактилоскопични данни, оставени от тъщата Красимира Трифонова, също е правен, но криминалистите са успели да извадят отпечатъци, които са приложени като доказателство.

"Няма следи по колата и по ключа от колата на Габриела. Няма конкретни данни кога е настъпила смъртта, няма доказателства и от приложената видеоекспертиза“, бе и единият от аргументите на топадвокатката Марияна Тодорова.

Юристката бе наета по спешност от тъщата Красимира Трифонова, за да защитава дъщеря ѝ Габриела. Самата дипломатка Трифонова остана в ръцете на адвокат Велика Андонова, за която се говори, че е близка приятелка със сестрата на обвиняемата Светлана Георгиева, която също е адвокат. От защитата настояха, че записът от камерите, на които се вижда как клетият Пейо е изтезаван, не са достатъчно ясни.

„Самите експерти правят предположения за действията вътре, без да се конкретизира. Не може на базата на това да се повдига обвинение", категорична бе адвокат Тодорова. В хода на заседанието стана ясно още, че Пейо Пеев е бил умъртвен около 21.24 часа на 18 януари, а телефонът му е давал индикация, че е включен и трафичните данни на клетка в района на „Свети Наум“ над Драгалевци в 9.14 часа на 19 януари, Йордановден по стар стил. Целта очевидно е била да заличат следите.

От защитата отново настояха делото да е при закрити врати, тъй като дипломатката Красимира Трифонова е дългогодишен сътрудник в междуправителствената Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ).

Друг аргумент беше, че на заседанието ще излязат интимни подробности за дъщерята Габриела Славова - Пеева, която, макар и в брак с Пейо, е имала паралелна връзка с бившия депутат от „Продължаваме промяната“ (ПП) Велико Минков. Самият политик твърди, че 4-месечното бебе Кристиян е негово и дори води дело за бащинство в Бургаския окръжен съд. Минков беше и на протест пред Съдебната палата в София заедно с други приятели на Пейо, които настояха за справедлив процес.

Съдия Пламен Дацов бе категоричен, че няма да засекретява заседанието и се позова на факта, че публичността на съдебните заседания е изключителна ценност и е заведена като основен принцип в Конституцията на Република България - чл. 121, ал. 3.

Съдебният състав определи Габриела Славова да бъде върната обратно зад решетките. Досега съпругата на убития Пейо беше с мярка за неотклонение "домашен арест" с аргумента, че трябва да полага грижи за двете си деца - 6-годишния Михаил и четиримесечния Кристиян. Децата обаче са предадени от социалните служби на грижите на родителите на Пейо - Иванка и Орлин Пееви. В ареста бе оставена и майка ѝ Красимира Трифонова.

„Изключително брутално престъпление срещу близък, в случая - баща на детето й", каза председателят на състава съдия Пламен Дацов в крайното си определение. В последната си дума пред съда Трифонова заяви, че от 30 години работи за България и за българите в чужбина.

„Искат да ни вземат децата, ние сме невинни!“, каза през сълзи тъщата.

"Срещу дъщеря ми Габриела има заговор. Едното дете да вземат родителите на Пейо, а другото "биологичния материал" Велико Минков", настоя тя. Определеният за „биологичен материал“ Минков пък коментира след заседанието, че най-после е спокоен, че двете жени са оставени зад решетките. "Това е патология. Личи си гигантското желание на мен и Пейо да бъдем бащи, а за Габриела и майка ѝ сме само биологичен материал", заяви мъжът.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доживотна

    57 1 Отговор
    присъда за двете !
  • 2 бай Тошо

    2 9 Отговор
    Гаврил геновци, ама като ме няма мен да им дам химия, се самоизяждат!! Ха ха ха ха ха ха ха ха ха другари ха ха ха ха!!!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Иван Костов

    5 5 Отговор
    Какъв "Св. Наум" над Драгалевци бе, вие чувате ли се? Това са извращения некви, ох не знам вече.
  • 5 Еееехххх

    13 14 Отговор
    От кога говоря,че има мъж в историята.
    Тея кокошки и пиле не могат да заколят камо ли човек да убият.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Интересно,

    37 0 Отговор
    че за тая Убавица мъжете мрат.

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Смърфиета

    16 4 Отговор

    До коментар #7 от "Интересно,":

    Интересно с какво ги дрогират в кафето, преди да посегнат да ги одушат и изпитват ли ургазъм.

    Коментиран от #26

  • 9 Не е пак толкова интересно

    22 2 Отговор

    До коментар #7 от "Интересно,":

    Мъже с изкривени възприятия винаги се намират.

    Коментиран от #11

  • 10 Смърфиета

    18 0 Отговор
    С тоя ботокс само плашат хората. Какви са тия комплекси не знам, да се правят на плашила.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 бай Соломон

    8 3 Отговор
    Ето решението: Майката на Пейо осиновява Велико и се сдобива с две внучета.
  • 15 Нури

    18 0 Отговор
    убийци да гниете в ада
  • 16 Нури

    20 0 Отговор
    Помагача да Не е Любовникът на тъщата
  • 17 Нури

    18 1 Отговор
    Имахме смъртно наказание ТвуТА При Соца
  • 18 Нури

    16 1 Отговор
    в Русия Има затвор ЧЕРНИЯ ЛЕБЕД за Такива убийци
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 България загива

    9 1 Отговор
    Луда работа.
  • 21 Механик

    26 2 Отговор
    Ще се окаже, че тоя Пейо е се е самоудушил ритуално, за да създаде проблеми на кристално чистите си съпруга и тъща??????
    Явно следствието ще се води 10-тина години,после в съда още толкова и като забрави народа, ще ги оправдаят и двенките.
    Всичко показва, че натам вървят нещата.
  • 22 Механик

    25 2 Отговор
    Не се виждало на камерите как се мъчил тоя човек преди да умре и това според адвокатката е повод за оправдание??
    Ми не, не се мъчил бе. Умирал е със щастлива усмивка на лицето.
    п.п.
    Ще речете това-онова, ама ако това беше по времето на "гадния комунизъм", тия двете отдавна щяха да си казали всичко и да са получили по един 7,62Х25 в задтилъка.
  • 23 подробностите променят

    4 5 Отговор
    анализа на фактите . Имало е опит за намеса в семейството . Видяла го е дипломатката . Родителите на Пейо са го тормозели да не живее с Габриела . Пейо е припознал 2 то защото така са искали с Габриела . Сега като го няма пейото , Габриела може да си живее с Велко . Признали са и са разказали как и какво . Явно пейо се е противопоставял на Габриела и е трябвало да бъде дефашизиран . Щял е също така да бъде отстранен и Велко . Решили са умрелите да бъдат открити , Странни работи няма . Най-вероятно не е инцидентно убийство, а и не е щяло да бъде едно . Мислели са да се измъкнат с лъжа . Да . не е отравян . Дипломатката няма следи от борба .
  • 24 риджуел е сериен убиец с

    0 12 Отговор
    49 удушавания с голи ръце . Той казал 70 . Та ако седиш 4-5 минути без въздух ще изпаднеш в безсъзнание . Има случаи на възстановени след това . Няма ли мозъчна смърт може да оживее . явно жената е по силна от мъртвеца. карали са се . дебнали са се . оня довел баща си . майка му и тя била против габриела . но е по сигурно с найлон, с нож, с пистолет , с въже с примка . Даа . Минало свършило . не е отровен , а хленчел , лъжел всеки ден как умирал отровен за да напакости на габриела . мръсник е тоя пейо , виде се че е получил възмездие заради непризнаванетата на децата , и новото незаконното , а и втория баща .
  • 25 Ха ха ха ха

    14 1 Отговор
    "дипломатката Красимира Трифонова е дългогодишен сътрудник в междуправителствената Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ)."
    До какви абсурди доживяхме за 35г. димУкрация?! Това е тресавището дето ни набутаха нефелни политикани, заслепени от алчност и глупост. Да ви имам ценУстите и цялата извратенящина, налагани за морал и подражание.
  • 26 Първо

    5 2 Отговор

    До коментар #8 от "Смърфиета":

    усвои правописа, после шокирай аудиторията с академичните си разсъждения.
  • 27 Опааа

    6 2 Отговор
    Така е в кО чината БГ! Тия двете няма да ги осъдят! 🤦‍♂️ ППеееееее аааастите така казаха!
  • 28 Канур Кануров

    0 0 Отговор
    Тоя безпутник Велико Минков много харна нива си е намерил да си хвърли семето.