Last news in Fakti

20 Януари, 2014 15:59 2 470 6

Заловиха четирима бракониери, жалват се от побой

  • заловиха-
  • четирима-
  • бракониери-
  • жалват се-
  • побой

Роми протестираха в тяхна защита

Четирима бракониери са пострадали след сбиване със служители на горското стопанство край Ихтиман. Инцидентът е станал петък срещу събота.

Мъжете са заловени от горските служители да секат незаконно дърва. Скандалът прераснал в сбиване. Трима от бракониерите са леко пострадали, били прегледани от лекар и са се прибрали у дома. Четвъртият е приет в Центъра за спешна медицинска помощ в Ихтиман, след което е транспортиран в болница „Св. Анна” в София. Все още не е ясно дали и той изписан от болницата.

Заради случая днес сутринта около 50 души от ромски произход са протестирали пред сградата на полицейското управление в Ихтиман с викове „Оставка”.

По случая е започнало разследване на прокуратурата и МВР.

Тази сутрин трима от бракониерите са подали жалби в Районната прокуратура. Извършва се проверка за нанесения побой, като се снемат обяснения. Един от тях е представил и медицинска документация по случая.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    3 1 Отговор
    murgavite veche si praviat kakvoto si iskat.niama sad niama prisada.ako niakoi ot nas go hvanat shte otnese prisada i globa ta sviat shte muse zavarti.
  • 2 comments

    2 1 Отговор
    Малко им е било,щом имат ВЪЗМОЖНОСТ да пишат жалби!
    Браво на горските служители-ЛОБУТ и БОЙ,докато мърдат!
    Та другият път да не могат да пишат жалби!
  • 3 comment

    2 0 Отговор
    Евала на момчетата от охраната. Само бой за крадците. Малко са ги драли само. И по една ръка е трябвало да им отрежат. За кражба само крумови закони. И не само за кражба. КРУМОВИ ЗАКОНИ!!!
  • 4 трезво мислещ

    3 0 Отговор
    Значи сиганите вдигнали скандал,после тръгнали да мерят сили с горските служители и след като яли сопата са тръгнали да се оплакват.Ако те бяха набили горските кво щеше да стане,щяха да си разказват подвизите в местния оремак и никой нямаше с пръст да ги пипне,щото после големо писане щеше да падне от страна на полицаите.Ами то тъй в Абсурдистан,електората трябва да се котка и да се остави да безчинства иначе на следващите избори няма да има вот.Евалла на горските,но жалкото е,че наште гьотверени ще ги уволнят,а джънгарите ще продължават да си правят квото си искат.Бесилка за онези 240 еничери които не могат да ни опазят в собствената ни държава от едни индийски пришълци.
  • 5 Geti

    1 0 Отговор
    ТОЛЕРАСТИЯ
    Толерантност изродена до там, че да поставя интересите на хора или групи от хора от чужди етноси пред интересите на собственият етнос.
    Вредна толерантност водеща до обезличаване или направо културно претопяване на нации.
    Търпение и оправдаване на посегателства от чужди нации или етноси.
    Висша форма на толерастията е държавната толерастия.Това е когато законите в една държава важат само за етноса, чието име носи държавата.

    Циганин обира вила. Собственикът на вилата го хваща на място и му тегли един бой. Вика полиция. След 24 часа циганинът е пуснат и, освен че отива и пак обира вилата, води още 10 циганина да пребият собственика. Преди това циганинът е пуснал жалба подкрепена с фалшиво медицинско, подучен от адвокат толераст. Собственикът на вилата освен, че яде бой (което е по-малкото зло, може и да го убият) от бандата цигани, бива привикан в полицията и срещу него се образува следствие въз основа на расова омраза.
    Циганинът е пуснат на свобода.
    Собственикът на вилата плаща глоба, получава условна присъда, сочат го като нацист и вилата му е обрана.
    Гореописаният случай е висша форма на държавна толерастия.
  • 6 kilara

    0 0 Отговор
    Браво на горските , малко им е бил боя на мургавелковците