Last news in Fakti

7 Февруари, 2014 11:01 1 821 0

Откриха подпалвачите на откраднат автомобил

  • откриха-
  • подпалвачите-
  • откраднат-
  • автомобил-
  • опожарен

За по-малко от 12 часа полицията в Разград разкри авторите на палежа на откраднатото „Renaut 19”. Противозаконното отнемане на лекия автомобил и запалването му са дело на две непълнолетни момчета – К.К. на 17 години от Завет и Т.Т. на 14 години от село Каменово.

Те са задържани за 24 часа в РУП-Разград. Същите тийнейджъри са извършители на кражбата на таблет „Самсунг Галакси ІІ” със зарядно устройство, калъф и карта 32 GB, извършена между 19 и 19.50 часа на 15 януари от стая в Средношколското общежитие. Те са автори и на друго криминално деяние – разбит кафе-автомат на улица „Паркова” през нощта на 9 срещу 10 януари. От там бяха откраднати наличните пари, касов апарат, бункер за шоколад и устройство за свързване. Криминално проявените момчета откраднали и преправили регистрационните табели, които по-късно поставили на задигнатата от тях кола. Работата по документирането на извършените престъпления продължава.

Факти.бг припомня, че вчера полицията откри опожарен откраднатият автомобил. Колата е собственост на 65-годишен мъж. Изчезнала е от гараж под блока, на 24 януари  в град Разград.

Тогава собственикът вече е съобщил, че оригиналният ключ е изгубен 15 дни по-рано.

Сигналът за пожар на главен път Е-70, след кръстовището с улица „Добруджа” в посока Русе, е получен около 22 часа на 5 февруари.

Вляво от пътното платно е открит опожареният автомобил с чужди регистрационни табели, които също са били обявени за издирване.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА