Last news in Fakti

16 Февруари, 2014 11:15 15 906 6

Кървава разпра в Кладенци

  • кървава-
  • разпра-
  • кладенци

Вуйчо и племеник се скарали след запой

Кървава разпра между роднини в петричкото село Кладенци вдигна на крак полицията, след порядъчно количество алкохол вуйчо и племенник се скарали и сбили снощи, съобщи "Струма". В разпрата 61-годишният Герасим Стоилков направил опит силово да изгони 52-годишния си племенник от дома си. При сблъсъка племенникът Стефан Въчков паднал и се търкалял по стълбите на дома.

С травма на главата, той е закаран в неврохирургия на столичния институт Пирогов без опасност за живота. Полицията цяла нощ изяснявала инцидента, тази сутрин пострадалият Въчков е разпитван и се е опитал да скрие истината от лекарите в Пирогов. Той разказал, че били за дърва с вуйчо му и едно дърво паднало и го ударило по главата. Полицията, обаче е установила истината за скандала между роднините. В момента Стоилков изтрезнява в полицейската клетка, а племенника се лекува в Пирогов. От там съобщиха, че няма опасност за живота му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 5 Отговор
  • 2 stroitel

    4 0 Отговор
    докато управниците (всичките и бившите и сегашните) продължават да ни ограбват - журналистите и всички медии коитото обслужват интересите им , ни занимават с такива битови глупости по стара римска рецепта - ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА !!!
  • 3 Бай Иван

    0 0 Отговор
    Да ако стакова желание следяха и какво става по високите етажи на власта, щеше да е много по различна журналистиката в България, но тези са платени и манипулирани!!!
  • 4 Михаил Зарев

    1 0 Отговор
    Подкрепям коментарът на колегата stroitel. +1
  • 5 Veselin Todorov

    1 0 Отговор
    Май на полицаите им е по-важно(да не кажа по-лесно или по-изгодно)цяла нощ да разпитват симуланта Въчков който по всякакъв начин се мъчи даги излъже, отколкото да се стегнат и да се поразходят ПЕША по улиците на милата ни родина.

    П.п. Вчера се пътувах до Милано и видях нещо нечувано и невиждано за родната ни татковина.Видях за един ден може би 15 патрула от по 3 полицаи който ПЕША обикаляха определените им части от града.Питам се защо Бългаските им колеги(ще бъде смешно да ги нарека полицаи защото те не изпъняват такива функции)ги е страх да слязат от патрулките сред хората.Може би се страхуват да не ги линчуват.
  • 6 PROFESIONALISTA

    2 0 Отговор
    Да, явно се правят огромни усилия обществото да се заинтересува от подобни битови простотии и да не смее да погледне какво става в държавата. Такива като това сбиване стават всеки ден по триста, голяма работа станала.