8 Юли, 2024 09:11 2 235 10

Велосипедист краде автомобилни номера в София

  • бояна-
  • софия-
  • кражба-
  • автомобилни номера

Набезите са основно в квартал „Бояна”

Велосипедист краде автомобилни номера в София - 1
Снимка: Нова телевизия

Охранителни камери заснеха как велосипедист краде автомобилни номера в София. Набезите на неизвестния колоездач са основно в кв. „Бояна”.

Потърпевша станала и Джулия Янева. Тя разказа, че през май 2023 г. за пръв път табелите на нейния автомобил били откраднати. Това се случило за втори път този месец.

„Като ти се случи подобно нещо, отделяш поне два работни дни, за да се оправиш. Започваме с репатриране на автомобила до КАТ, вадене на нова регистрация. За „Гражданската отговорност”, ако имаме автокаско, се отива да се направят анекси. Ако имаме винетка – се попълва заявление за смяна на регистрационни табели. Това става или онлайн, или на място в АПИ", каза Янева, цитирана от NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    23 2 Отговор
    В България е пълно с безработни несретници, заработващи нощем поръчки на КАТ, общинари и всички заинересувани по веригата. В нормалните държави, копие от регистрационна табела могат да ти издадат и в бензиностанция.

    Коментиран от #3

  • 2 Град Козлодуй

    14 1 Отговор
    мафия и ОПГ Имат си гръб и си плащат по веригата
  • 3 Българин

    10 8 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    А ти сигурен ли си, че тоя е изпълнявал поръчка?
    Що на мен ми прилича на постъпка на небинарен некъпаняк, който е Убиден на всички автомоблисти и им създава проблеми. Бори се пича за екология, или поне така си е втълпил.
    Не искам да кажа, че всички, но голяма част от велосипедистите и тротинеткаджиите са именно такива талибани. Еко-талибани.

    Коментиран от #5, #6

  • 4 Селко Селков

    11 0 Отговор
    Таз табела на снимката от новите софийци ли е?
  • 5 замислен

    12 5 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    Еко-талибан или най-обикновен комплексар? Когато е трябвало да ходи на училище не е ходил, сега няма работа или има нещо нископлатено защото толкова си може. Иска да има кола ама не може да си я позволи и сега избива комплекси като "си отмъщава" на тези които могат.
  • 6 честен ционист

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    Еко талибанът ще го направи видимо и явно през деня и би пукал гуми. Това си е чиста обществена поръчка по Ганьовски маниер. Сваля си табели цяла нощ с колелото по кварталите и после скъсаняците от КАТ се хранят, а общинарката плакне сиски на Малдивите.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ФАКТИ

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "Разбирач":

    Тея са най смешните, протестира против петрола със светлоотразителна жилетка която е петролен продукт 🤣
  • 9 украинците сами си ги свалят

    1 1 Отговор
    като ще пътуват си ги слагат . кат от това припечелва . да си вдигнат заплатите .
  • 10 който няма номера може да вземе от кат

    2 2 Отговор
    само за 200 лева . подава документи и ги взима . ако са баровски са 7 бона . 7777, 3333 или други щастливи номера . бояна е лош квартал и няма ченгета .