Last news in Fakti

10 Март, 2014 17:09 4 639 0

Намушкаха 33-годишна жена в гърдите

  • намушкаха-
  • 33 годишна-
  • жена-
  • гърдите-
  • бургас

При разминаване с двама непознати, жената е наръгана с остър предмет

33-годишна бургазлийка е била намушкана с остър предмет в гърдите, съобщиха от  ОДМВР – Бургас.

Нападението е станало вчера на 9 март около 06.00 ч. Сутринта.

В полицията е получено съобщение за инцидент, възникнал в района на ул. „Хан Аспарух“ № 1, при който при разминаване с двама непознати, 33 годишна бургазлийка е намушкана с остър предмет в областта на гърдите.

На жената е оказана медицинска помощ в МБАЛ – Бургас като след това тя е пожелала да напусне медицинското заведение. Работата по случая продължава.

От 24chasa.bg съобщават, че по време на нападението жената се прибирала към квартирата си с мъж, с когото се запознала същата нощ в местен бар.

Заради славата на заведението като свърталище на платени жрици, се заговори, че намушканата е практикувала най-древната професия.

От полицията нито са потвърдили, нито са отрекли тази версия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА