Last news in Fakti

12 Март, 2014 16:00 2 449 0

Жена прикрива гаджето си, че я е намушкал

  • жена-
  • намушкал-
  • гаджето-
  • прикрива-
  • бургазлийка

Бургазлийката подала неверни данни за нападателите си в полицията, след което признала, че е излъгала

Има развитие по случая с 32-годишната бургазлийка, която беше намушкана с остър предмет в гърдите, съобщават от полицията в Бургас.

Жената била намушкана от 29-годишният си приятел с инициали Н.П., като повод за инцидента е възникнал помежду им скандал. Полицаите констатирали, че бургазлийката първоначално е подала неверни данни, след като тя и приятелят й направили пълни самопризнания.

Мъжът е задържан за срок от 24 часа, като работата по случая продължава.

Припомняме, че инцидентът стана на 9 март около 6 ч. сутринта. 32-годишната сигнализира в полицията, че при разминаване с двама непознати е намушкана с остър предмет в гърдите. На жената беше оказана медицинска помощ, след което тя пожела да напусне медицинското заведение.

Името на жената е Станислава Х., съобщават от flagman.bg. За да прикрие гаджето си Николай тя е измислила своя версия. Станислава разказала на полицаите, че рано сутринта се прибирала към дома си с мъж, с когото се запознала наскоро. В този момент, двама непознати мъже се приближили, а при разминаването я наръгали с някакъв остър предмет.

Разказът обаче се сторил доста странен и неубедителен на криминалистите, което ги накарало да се усъмнят във версията на жената.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА