Last news in Fakti

12 Март, 2014 10:42 61 885 25

Убиха дясната ръка на Галеви - Отвертката

  • убиха-
  • дясната-
  • ръка-
  • галеви-
  • отверката

Полицията охранява дома на извършителя, опасяват се от линч

Убиха дясната ръка на Галеви - Отвертката - 1
Снимка: Struma.com

Убиха дясната ръка на братя Галеви – Николай Радев – Отверката. Сред задържаните за кървавата разпра е син на известна лекарска фамилия в Дупница, съобщи Struma.com.

Кървава касапница се е разиграла снощи в едно от популярните дупнишки заведения - Колата. Отвертката е бил заклан с нож. В ареста на дупнишката полиция за задържани трима, сред които и синът на известен дупнишки лекар.

Според полицията, побоят е станал заради съществуваща стара вражда между Отвертката и компанията на докторския син. Заформил се бой, в който Радев е наръган в корема. Издъхнал е в дупнишката болница, това съобщиха от пресцентъра на полицията в Кюстендил.

В ареста са трима от фамилия Карастоянови. Семейство Карастоянови са известни лекари, бащата е стоматолог в Дупница, единият му син е лекар-анестезиолог, а другият е студент. Полицията разпитва задържаните. Според свидетели, фамилията се нахвърлила върху Радев, обвинявайки го за стари прегрешения свързани с близка на Карастоянови жена.

Приятелите на Радев, бивши охранители на братята се събират в дома му-бесни на лекарската фамилия Карастоянови. Полицията очаква вендета. Говори се, че малкият син на д-р Карастоянов и друг път се е замесвал в подобни кървави изпълнения с Галеви, затова е бил изпратен в Америка.

Отвертката има брат Иван, с когото били неразделни. Израснали са сами, тъй като майка им от години работи в Кипър. Жената е информирана за случилото се и пристига, разказват дупничани. Полицията охраняват къщата на Карастоянови, страхувайки се от линч върху останалата част от фамилията.

Жена е в основата на разпрата в бар "Колата" в Дупница, при която бе наръган смъртоносно с нож гардът на братя Галеви и тяхна дясна ръка Николай Радев-Отвертката, съобщи Struma.com.

 Николай Радев е докаран в дупнишката болница с кръвно почти 0. Направен е опит да бъде реанимиран, но неуспешен и той е починал, заяви пред Дарик директорът на общинската болница в Дупница д-р Любомир Таушански.

Най-вероятно при пробождането на корема е засегнат черния дроб и голям кръвоносен съд. Причина за смъртта е кръвозагуба, посочи лекарят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дошo

    52 9 Отговор
    Е и?Един престъпник по-малко
  • 2 M_SUX

    21 8 Отговор
    Жалко, Карастоянов ми е зъболекар, много умен човек, щом цял Самоков се вдига да ходи в Дупница на зъболекар си представете за какво става въпрос. Явно обаче синовете му са лекета, той кара МЛ за големия му син знам, че има Е92 и някаква Ц класа W204 имаха.
  • 3 Petar st

    9 52 Отговор
    МОИТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ към близките и роднините.Отишъл си е млад човек със светло бъдеще.Преди всичко трябва да се замислим за това.Жалко за момчето.Не ми изглежда да е бил агресивен и ПРЕСТЪПНИК(както #1 казва).

    Коментиран от #11

  • 4 Georgi Tapirov

    29 6 Отговор
    "Отвертката е бил заклан с нож..."

    Eх тия журналисти - хем бил наръган в корема, хем бил заклан...ама понеже второто по хваща като заглавие, давай да го направим по-яко...
  • 5 The Bear

    48 6 Отговор
    Жалко е че е убит млад човек, но подозирам той е предизвиквал хората от позицията на "силен на деня". Не е трябвало да го убиват, но бих стиснал ръце на тези от лекарската фамилия за това, че са имали смелост да се опълчат по някакъв начин на мародерите на Галеви..... Дано има повече смели хора в тази България, защото иначе сме загубени...
  • 6 Rock Stenley

    28 8 Отговор
    поредния терикат нищо ново под слънцето а какво стана със сестри галеви нали бяха задържани министърчето си трае
  • 7 Vasik Atanasova

    14 15 Отговор
    ГЛУПАВО Е ДА ГО УБИЯТ ЗА ЖЕНА
  • 8 майор Костов

    46 7 Отговор
    Защо ли никак не ми е мъчно!
  • 9 брей,брей

    64 4 Отговор
    да,жалкото е че е млад човек,но винаги съм казвал че Оня горе си знае работата...прякора му Отверката идва от навика му да ръга жертвите си с този инструмент,това знаете ли го???А,знаете ли колко майки и семейства е разплакал??? На двайсет и няколко години без ден трудов стаж и капка пот кара А5 и не излиза от барове и дискотеки...откъде??? Има още няколко такива като него,ама като гледам ще ги разреждат още...

    Коментиран от #10

  • 10 The Bear

    57 7 Отговор

    До коментар #9 от "брей,брей":

    И аз това казвам по-долу, ама доста минуси гледам са ми нащракали!? Вместо да се успокояват хората, че такива изверги намаляват, и че има смели хора от най-образованото малцинство, които да се опълчат на гадовете по техния начин, те са склонни да застанат на страната на убития млад престъпник.!? Явно робската психика не е напуснала Българина - той иска да бъде беден, болен, бит, е..н и унижаван! Пак съм с две ръце в подкрепа на лекарското семейство! Въобще не трябва да ги съдят даже! .... По същия начин преди време имаше хора които оплакваха "Чората" - а колко семейства и майки е разплакал, колко бащи е бил и убил, колко животи е провалил - никой не прави сметка!
  • 11 Дошo

    60 3 Отговор

    До коментар #3 от "Petar st":

    На теб не ти изглежда ама е пребил момиче и после и я осъдил да му плати.Представям си каква е отрепка.Вижте ме кой съм, мога да правя каквото си искам аз работя за мафията.Така му се пада!Кой знае колко хорица е разплакал ама попадна на грешните хора.Щом подозират, че е заради сестрата на момчетата работата е ясна.Мухъла пак се е правил на мъж на жена.
  • 12 Vasik Atanasova

    29 4 Отговор
    КОЙТО НОЖ ВАДИ ОТ НОЖ УМИРА
  • 13 цар ЛЪВ

    13 21 Отговор
    Аман от к....и,дядото стоматолог,бащата анестезиолог а тя се хванала с мутра(момчето е симпатяга)....и като стане проблем вика татко,чичо,дядо!! Сега кой ще лежи в затвора,задето тая е искала да се начеши?.......п.с.-пиша без да съм запознат със случая.

    Коментиран от #14

  • 14 РОСЕН ВЕЛИНОВ

    5 5 Отговор

    До коментар #13 от "цар ЛЪВ":

    Личи си, че пишеш на утома......
  • 15 Чакала

    16 3 Отговор
    Сега е рет на лавата рака .
  • 16 Vasik Atanasova

    15 3 Отговор
    симпатяга но е правил мръсотии на хората
  • 17 БАТ мишо

    15 1 Отговор
    полицията ако е насилник и престъпник къде е била и прокуратурата ......ако е бил в затвора щеше да е жив а хората спокойни.... а може да не е бил - поне за правосъдната ни система не е бил щом е на свобода . едно е сигурно - вендета ще има и това първо убийство няма да е последно
  • 18 хаха

    25 1 Отговор
    изобщо не ми е жал кеф ми е,сичките такива да ги изпонаръгат за тва и аз си носим сабята у колата,ако ми се налага и аз да бучна някой
  • 19 Помнещ

    33 0 Отговор
    Преди години Отвертката беше изнасилил сестрата на Карастоянов/младши/, но не можаха да го докажат в съда. Разровете и ще намерите подробности. Нищо не оправдава едно убийство, но не мога да упрекна момчето, дето го е намушкал. Когато съдът не работи се реализира успешно първия правен принцип - око за око, зъб за зъб...
  • 20 Като гост

    22 1 Отговор
    Не мога да го видя доктора да му стисна ръката.
  • 21 Иванов

    8 1 Отговор
    Закони като щатите.Лекар на национален отбор със сексуален тормоз 170г затвор.И без това нищо не работят да гният в затвора
  • 22 FUCK OF

    24 0 Отговор
    ЗА ВСЯКА СВИНЯ ИДВА КОЛЕДА.....
  • 23 Kcaniba

    17 2 Отговор
    Селски, мутренски, цигански взаимоотношения и кланета.
    Отайки в S Klasse
  • 24 Алабала

    10 0 Отговор
    Никога не е късно да убиеш престъпник! Никакво съжаление! Браво на тримата, които са убили тоя дупнишки боклук! Само така, след като полицията не ги затваря, народа сам трябва да започне да ги изтребва! Са изтребване на престъпните елементи ще спаси Бг, смърт на мафията в Бг!!!
  • 25 antimediator

    1 0 Отговор
    Публикувана: 12 Март, 2014 10:42
    Толкова ли го закъсахте , че ви мързи и пресни новини да публикувате ?!