17 Октомври, 2024 08:19 2 541 30

Стрелба в Костинброд заради паркомясто

  • стрелба-
  • паркомясто-
  • костинброд

Двамата посрещат гости на 23 септември, в понеделник, когато е почивен ден за празника на Независимостта. Съседът им Орлин Филев се вбесил, защото гостите паркирали на улицата, където той си бил отредил място за неговия автомобил

Стрелба в Костинброд заради паркомясто - 1
Снимка: shutterstock

Паркирането в близкия до София град Костинброд може да се окаже фатално за живота. И ако в столицата за това, че автомобил на човек, който не е от квартала, може да бъде надран, със свалени номера или вдигнати чистачки, е нещо вече приемано за меродавно, то в Костинброд директно се стреля.

Такъв е случаят със семейството на Юлияна Василева и Румен Радков, които отскоро са жители на Костинброд. Те разказаха за „Телеграф“, че са станали жертви на агресивен съсед от Русе, също новоселец в града.

Двамата посрещат гости на 23 септември, в понеделник, когато е почивен ден за празника на Независимостта. Съседът им Орлин Филев се вбесил, защото гостите паркирали на улицата, където той си бил отредил място за неговия автомобил. Това отключило агресията му и той започнал да крещи през оградата, викайки домакините. Настоял автомобилите незабавно да се преместят. Според очевидци Орлин дори извадил пистолет досущ като в Дивия запад и ги заплашил, че ако на минутата не разкарат колите, ще стреля. Хората се изплашили и предприели действия за преместване на колите.

През това време обаче и жената на Орлин проявила агресия. Кристина не изчакала гостите на съседите им да изтеглят колите, а сама извадила пистолет и започнала да стреля.

В момента младото семейство се притеснява за сигурността си в Костинброд. Местната полиция е задържала за кратко Орлин Филев, след което мъжът е пуснат. От Областната дирекция на МВР потвърдиха за случая, като уточниха, че е стреляно с две въздушни оръжия и те са иззети от органите на полицията.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Територията БГ

    34 0 Отговор
    Тотално изперкване

    Коментиран от #29

  • 2 🎃+🐷+👮=🇹🇷🗳️

    18 1 Отговор
    бивш/настоящ/бъдещ 👮, организатор на изборите (купения вот) и защитник на феодалите
  • 3 Леля Гошо

    35 0 Отговор
    А защо Кристина не е задържана?
  • 4 Гост

    18 2 Отговор
    Вчера некъф рекламираше коптор в "най-популярното" място за живеене край София. И му искаше половин милион левчета.
  • 5 Абсурдистан

    26 1 Отговор
    Нещастна нацшя! Добре че истинските оръжия са слабо разпространени иначе ще се избием взаимно.
  • 6 в българия има много такива диваци

    30 2 Отговор
    които си присвояват цели улици и ги представят за тяхна собственост ,на тоя и дивата му жена 20 тояги по гърба ще ги накарат да се държат по адекватно и възпитано
  • 7 Нощен

    22 0 Отговор
    МВР са корумпирани
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Гошо

    16 1 Отговор
    Ганяци
    Самозатривате се
  • 11 Колко пъти да казвам

    16 0 Отговор
    Когато хвърляш пари за бетон, трябва и да мислиш къде ще си паркираш дръгела.

    Коментиран от #18, #19

  • 12 гацо

    9 0 Отговор
    МВР се политизира от сикаджията има много на пенсия и заплата и натрупани отпуски м ър зе ли и чакаш работа от тях
  • 13 Някой

    18 1 Отговор
    У нас няма правосъдие, прокуратура и полиция не си вършат работата. Масово се паркира където не трябва. Ако се обадиш на 112 да дойде полиция да глоби някой нагъл шофьор. Полицията ще дойде след час и половина, ще се окаже, че наглеца е шуробаджанак на някой колега полицай. И полицаите ще почнат да защитават нарушителя и да тероризират потърпевшия. Говоря от личен опит. Отидете пред който и са е Лидъл, Кауфланд, Била ... в София и ще видите как та паркинга му има куп свободни места, но някой скъп лъскав автомобил е паркирам точно на входа, където и забранино и шофьора не го интересува, че там пречи на стотици "простосмъртни" хората. Ако можеше да мине през вратата вероятно би си паркирал скъпото возило напрово до касите.

    В София на Окръжна Болница и Плиска масово спират на самия бул. Цариградско шосе, където това е забранено и пътна полиция си бърка в носа и нищо не предприема за да глобяна нарушителите.

    У нас институциите не си вършат работата, защото депутатите не си вършат работата и защото избирателите гласуват за депутати, които не си вършат работата. Докато гласуващите продължават да гласуват за мафии-партии и депутати им лакеи на босовете Пеевски, Борисов, Доган, Слави Трифонов ... ще продължава това беззаконие в нашата Бойкошишиландия.

    Коментиран от #17, #30

  • 14 Мдааа

    13 0 Отговор
    Тотална простотия и идиотизъм. Ако си в нормална държава ще си в затвора. Тук властва простака. След няколко дни ще избираме 240 от същия вид. Уникално място за живот. Да вадим всички чифтетата и да превключване с тая идиотска държава.
  • 15 Гост

    5 1 Отговор
    За съжаление всички от Русе са нагли, безскрупулни, идват по партийна линия за да заемат и ръководни постове и с единствената цел да дерибействат.
  • 16 ГАЛЯ ОТ ПОСОЛСТВОТО

    6 1 Отговор
    ПИТЕЦИТЕ НАСЕЛЯВАЩИ ТАЗИ СМЕШНА ТЕРИТОРИЙКА СА ЕДНА НЕНУЖНА НИКОМУ БИОМАСА ,КОЯТО САМО ТЕЖИ НА ПЛАНЕТАТА
  • 17 Слави

    0 3 Отговор

    До коментар #13 от "Някой":

    Да, някой като теб от горно нанадолнище е дошъл на софията и се прави на катаджия. Най-добре си гледайте доматито и не се бутайте в тая мръсна столица!
  • 18 СКОРО ПОЗНАТ СИ ПРОДАДЕ

    4 2 Отговор

    До коментар #11 от "Колко пъти да казвам":

    В БОРОВО ТУХЛИТЕ ЗА 180 БОНА И СИ КУПИ В СУХОДОЛ ДРУГИ ТУХЛИ НО С ТРИСТА КВАДРАТА ДВОРЧЕ ЗА 100 БОНА ДАДЕ ПЕТНАЙСЕ ЗА РЕМОНТ И СЯ СА РОДИ

    Коментиран от #25

  • 19 СКОРО ПОЗНАТ СИ ПРОДАДЕ

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "Колко пъти да казвам":

    В БОРОВО ТУХЛИТЕ ЗА 180 БОНА И СИ КУПИ В СУХОДОЛ ДРУГИ ТУХЛИ НО С ТРИСТА КВАДРАТА ДВОРЧЕ ЗА 100 БОНА ДАДЕ ПЕТНАЙСЕ ЗА РЕМОНТ И СЯ СА РОДИ

    Коментиран от #20

  • 20 Смени дрогата !

    4 0 Отговор

    До коментар #19 от "СКОРО ПОЗНАТ СИ ПРОДАДЕ":

    Защо мислиш , че сме глухи !?

    Коментиран от #23

  • 21 Глупаво е да се влиза в спор

    2 0 Отговор
    Глупаво е да се влиза в спор в такива ситуации. Иска да паркира на всяка цена точно там защото там си свикнал да паркира - ОК. Случвало се е. После съжаляват но е късно. А в сервиза културно му казват: Съжаляваме но нищо повече не можем да направим.
    Та така. Няма нужда да се влиза в спор.
  • 22 За зла участ

    1 0 Отговор
    човек не може да избира съседите си !

    Коментиран от #28

  • 23 НА СЕЛО ДРАГАТА НИ Е ЧЕРВЕНО ВИНО

    3 1 Отговор

    До коментар #20 от "Смени дрогата !":

    СЪС СУХА МРЪВКА АЛАНГЛЕ ПЪРЖОЛА И РЪКИЯ С ТУРШИЯ........НЯМА ДА Я СМЕНЯМ ТАЯ ДРАГА.....
  • 24 БеГемот

    0 0 Отговор
    Територия!
  • 25 Колко пъти да казвам

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "СКОРО ПОЗНАТ СИ ПРОДАДЕ":

    За това ми беше думата, а в Суходол дано да не попадне в полезрението на знаеш кои. И да е жив и здрав. Къща с дворче си е най-добрият вариант за жилище.
  • 26 Град Козлодуй

    1 0 Отговор
    Откриха Концлагер за кучета във Град Враца написа Труд Бг
  • 27 Жителите на дивия запад

    0 1 Отговор
    Са ОГОРЧЕНИ..
  • 28 Може

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "За зла участ":

    дс избира съседите си. Примерно може да не избира да живее в Перник или Костинброд и тем подобни места дето цивилизацията не е стигнала. В центъра на София не е така, ама за там си трябва да имаш кеш. Който няма кеш да ходи в Костинброд и да си носи бронежилетка
  • 29 Така е

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Територията БГ":

    Наистина в Бг ситуацията е трагична.Свидетел съм как го правят в Италия.Когато строят ,винаги предвиждат достатъчно паркинги и гаражи.Няма я тая истерия.
  • 30 Така е

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "Някой":

    Я такива да дойдат в Италия да видя как ще правят такива диващини.Няма такъв филм тука.Мога да дам доста примери за българи нарикати,как карабинерите ги насметоха.Не гъкват и си плащат стотици евро глоби.