Last news in Fakti

3 Май, 2014 12:20 1 615 0

Задържаха заподозрян за палежа във Враца

  • враца-
  • пожар-
  • задържаха
Задържаха заподозрян за палежа във Враца - 1
Снимка: БТА

Задържаха заподозрян за извършването на палежа във Враца, съобщиха от МВР.

В резултат на предприетите бързи оперативни действия, късно вчера е задържан Д.Н. /25 г./- криминално проявен и регистриран за палеж и подаване на лъжливи сигнали. 

Разследването, извършено под ръководството на прокуратурата, започва веднага, след като на  1 май към 18.31 часа е подаден сигнал в дежурната част на ОДМВР-Враца за  възникнал пожар в двора на фирмен склад в града.

 От лумналия огън бяха унищожени полипропиленови и полиетиленови тръби с различни диаметри, както и лек автомобил Opel Astra, ползван от работник във фирмата. След потушаване на пламъците и извършения оглед по случая е образувано досъдебно производство. Разследващите започват работа по версия за умишлен палеж и в хода на оперативните и процесуални действия те задържат автора на палежа.

След внасяне на материалите в прокуратурата, на Д.Н. е повдигнато обвинение  и наложена мярка за задържане в срок до 72 часа. Той е приведен в ареста, а работата по документирането на случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА