Last news in Fakti

19 Май, 2014 18:41 3 351 4

Спортна кола се вряза в спирка в Пловдив, ученичка е в тежко състояние (видео)

  • пловдив-
  • катастрофа-
  • ученичка-
  • пострадала-
  • грък-
  • автобусна спирка

Момичето е откарано в болница,на шофьора се правят тестове

16-годишно момиче е в болница с тежки фрактури на двата крака и таза след жестока катастрофа в Пловдив, съобщиха от МВР-Пловдив.

Към 14.30 часа е получен сигнал за пътен инцидент с ранен на ул. „Победа”.

На място е установено, че 16-годишна тийнейджърка била ударена от спортен автомобил Nisan докато стояла на автобусна спирка.

Според първоначалната информация колата, управлявана от 23-годишен гръцки гражданин, се качила на тротоара в резултат на настъпил сблъсък с лек автомобил Mercedes с 43-годишен шофьор от Пловдив.

Гъркът се е движил с много висока скорост и по всяка вероятност е минал на червено. Блъснал се е в Мерцедес, който в същия момент е правил ляв завой, и след това се е забил в спирката. Служители на Пътна полиция са направили алкохолни проби на двамата водачи, но те са отрицателни. Предстои да бъде направен и тест за наркотици на водача на Nisan-а, който е във видимо неадекватно състояние, съобщава в. „Марица“.

Пострадалото момиче е транспортирано в болница за оказване на медицинска помощ. Хоспитализирана е в УМБАЛ „Свети Георги”. По думите на дежурните лекари в Спешна помощ, тя ще бъде вкарана в реанимация, но преди това е необходимо да й бъдат направени някои изследвания.

Екипи на сектор „Пътна полиция” изясняват причините за произшествието. До приключване на работата временно е спряно движението на моторни превозни средства по ул. „Победа” в посока мост „Герджика”.

Автомобилният поток ще се пренасочва от полицейските служители по обходни маршрути.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    6 0 Отговор
    Какви тестове,ще му правят на този убиец за бременност ли?Директно в затвора!Докога , ще търпим такива да ни изтребват като мухи!

    Коментиран от #3

  • 2 Владислав Димитров

    4 0 Отговор
    А къде са хейтърите, които много плямпаха, че БМВ-истите са били най големите автохулигани ??
  • 3 Павел Митов

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Иван":

    бай Иване!
    Прав си,ако българин го направи това във византия ще му разкатаят фамилията.
    Отделно че медиите щяха да го покажат като ''края на света,, защото е бил нашенец.
    Ама нали ние сме ''толерантни'' нищо няма да му направят,ще го пуснат да си отиде и после иди го гони във византия!!!!!!!!!
    Жалко а детето,дано се оправи!!!!!
  • 4 бай Павел

    1 0 Отговор
    Ако някой БЪЛГАРИН направи нещо такова в Гърция,олеле майко,тежко му и горко!
    Няма да излезе от затвора,докато е жив!
    Отделно медиите ще врещят истерично,че БЪЛГАРИН е прегазил грък''боже опази''
    На тоя тарикат дето е дошъл в БЪЛГАРИЯ да се прави на студент и да вилнее докато ''учи''трябва да му .......................!!!!!!!!!
    Ама на дали,защото е ш...... византиец,а те за разлика от нас имат посолство,и както виждам е богатичък та ще се измъкне без нищо.
    Ще го оставят да си замине за византия''штото сме толерантни нали!!!!!''и после го гони ако можеш!