Last news in Fakti

23 Юли, 2014 14:56 1 244 0

Йоско излиза на сцената в "Ало, ало!" във вторник

  • йосиф сърчаджиев-
  • театър "възраждане"-
  • "ало, ало!"

Известният актьор е добре със здравето и е във Варна

Йосиф Сърчаджиев е добре и в началото на другата седмица ще излезе на сцената на столичния Театър „Възраждане“ в хита „Ало, ало!“ от Дейвид Крофт и Джереми Лойд, в който той се изявява в ролята на шеметния генерал Шмелинг. 

Фалшиви съобщения, че известният актьор е с влошено здраве и в болница, втрещиха колегите му от театъра, където Йоско не само играе, но и поставя. Един от лидерите на трупата, негов сценичен партньор и режисьор на спектакъла – Роберт Янакиев, обаче се свърза по телефона със Сърчаджиев, който се оказа във Варна на почивка.

Промени в програмата няма да има - „Ало, ало!“ ще се играе на 29 юли, увери пиарът на „Възраждане“ Атанас Чопов, а публиката само може да очаква с нетърпение изпълнението на Йосиф Сърчаджиев.

Преди десет години актьорът получи тежък инсулт, от който трудно се възстанови, но се върна в професията, като започна и да режисира. След боледуването отново се снима и в тв сериали и филми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА