Last news in Fakti

20 Ноември, 2014 15:21 1 137 0

Филмите от "Игрите на глада" стават пиеса

  • "игрите на глада"-
  • филми-
  • книги-
  • сюзън колинс-
  • лондон-
  • пиеса-
  • лорд

За премиерата на постановката в Лондон през 2016 г. ще бъде построен специален театър в близост до стадион Уембли

Студиото, което създаде филмите по едноименните романи на Сюзън Колинс – Lionsgate, обяви, че планира театрална версия на „Игрите на глада“. След огромния успех на трилогията книги и филми по целия свят продуцентите смятат, че естественото развитие на бранда е той да се превърне в театрална пиеса.

За премиерата на постановката в Лондон през 2016 г. ще бъде построен специален театър в близост до стадион Уембли. В момента Lionsgate водят преговори и с холандски компании, с които да поставят заедно пиесата.

Продуцент на грандиозния спектакъл ще бъде носителят на награда „Тони“ Робин де Левита. Създателите на култовата поредица филми вярват, че геният на Левита, в съчетание с изключително иновативни технологии, ще осигурят уникално изживяване за феновете.

Тази седмица излезе и пълният саундтрак към филма. Песните бяха подбрани и подредени от младата новозеландка Лорд, която е и изпълнител на основното парче. Албумът превзе социалните мрежи, а критиците са единодушни, че изборът на младата певица е брилянтен.

Феновете от цял свят тръпнат в очакване за премиерата на „Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част I”. Звездите от филма вече обиколиха няколко държави, в които представиха третата част от култовата поредица.

Очаква се филмът да подобри досегашния рекорд по приходи през първия уикенд в САЩ за тази година. Той се държи от „Трансформърс: Ера на изтребление“ със $100 милиона. Според експертите „Игрите на глада: Сойка-присмехулка – част I” ще донесе близо два пъти повече приходи.

Официалната премиера е на 21 ноември в кината и 4DX.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА