Last news in Fakti

2 Юни, 2015 22:33 1 167 0

Звезди на българското кино раздаваха автографи в Стара Загора

  • златната липа-
  • фестивал

Снимки, автографи, яки селфита и много емоции донесе срещата с известни български актьори, която се проведе този следобед в рамките на кинофестивала "Златната липа"` 2015.

На поканата на любезните домакини се отзоваха много старозагорски ученици и студенти от Тракийския университет, както и десетки посетители на мола. Подобни срещи за нас са истински празник, признаха актьорите Симеон Лютаков, Димо Алексиев, Мартина Вачкова, Биляна Петринска, Веселин Плачков и Емилия Радева. До тях застанаха и режисьорът Магдалена Ралчева - директор на кинофестивал "Златната липа" и Камен Балкански от Националния филмов център.

И организатори, и актьори, и публика с нетърпение очакват утрешния 3 юни - денят, в който ще бъдат обявени победителите в конкурсната програма на "Златната липа"`2015. Резултатите ще бъдат обявени от международното жури под председателството на режисьора Станимир Трифонов за първи път утре в 12 ч. на специална пресконференция в Старозагорската опера.

В 18 часа ще започне церемонията по закриване на кинофестивала, по време на която ще бъдат връчени наградите за отличените филми, актьори и режисьори. Входът е свободен за всички. След церемонията ще бъде прожектиран филмът, получил наградата за най-добър филм на Третото издание на фестивала "Златната липа".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА