4 Юни, 2015 18:17, обновена 4 Юни, 2015 18:21 2 049 0

Почина актьорът, от ранните филми за Годзила, Хироши Коидзуми

  • годзила-
  • филми-
  • япония-
  • хироши коидзуми

Той участва в още 4 продължания на легендарния филм

Почина актьорът, от ранните филми за Годзила, Хироши Коидзуми - 1
Снимка Би Би Си

Хироши Коидзуми, японски актьор, който се появява в няколко ранни филма за Годзила, е починала на възраст от 88 години, съобщава Би Би Си.

Според докладите, той е починал в Токио на 31 май от пневмония.

Коидзуми играе главната роля във филма от 1955 г. Годзила напада отново, продължение на първия филм за Годзила на Тохо студио, който се появява на екраните година по-рано. В този филм Коидзуми се появи като пилотът, който открива Годзила да се бори друго чудовище на отдалечен остров.

Той продължава да участва в поредица от чудовищни филми, включително „Мотра“, „Годзила срещу нещото“ и „Гидора триглавото чудовище“.

Други филми за Годзила, в които Коизуми участва включват Годзила срещу Мехагодзила (1974), Завръщането на Годзила (1984) и Годзила: SOS Токио (2003).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА