Last news in Fakti

5 Юни, 2015 18:44 1 895 0

УниБит присъжда почетно звание на Нгуен Тан Зунг

  • унибит-
  • премиерът-
  • виетнам-
  • нгуен тан зунг
УниБит присъжда почетно звание на Нгуен Тан Зунг - 1
Снимка:БТА

Ръководството на УниБит взе решение да награди премиерът на Виетнам Нгуен Тан Зунг с почетната титла Доктор хонорис кауза. Решението за почетното звание е  № 4 от 2 юни тази година и взето на редовния семинар на ръководството на университета в Малта.

Званието се връчва на премиера Зунг за големия принос в отношенията между България и Виетнам, както и за заслугите на Виетнам към Алма матер и установяването на отношения с УниБит и виетнамските образователни и научни институции, в областта на хуманните науки, информационните технологии и националната сигурност.

 Утре проф. Иван Гарванов от УниБит ще връчи на премиера Зунг решението на УниБит за почетното звание, а през есента ръководството на УниБит ще връчи званието на премиера в Хошимин.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА