1 Август, 2015 00:01 918 0

"Игра на тронове" продължава още 3 сезона

  • игра на тронове-
  • 3 сезона-
  • продължава

Има възможности и за прикуъл

"Игра на тронове" продължава още 3 сезона - 1
Снимка: БТА/AP

Превърналият се в култов сериал на HBO “Игра на тронове“ ще продължи поне още три сезона, съобщи „Гардиън“.

Това бе съобщено от президента на Телевизията Майкъл Ломбардо. Първоначалните планове са за 7 сезона, но от ръководството на телевизията вече са провели разговори с продуцентите на продукцията Дан Уайз и Дейвид Бениуф, за това дали историята ще може да бъде продължена и след това.

Сериалът е по книгите на Джордж. Р. Р. Мартин от сагата „Песен за огън и лед“.  До този момент от поредицата са издадени пет книги, като последният пети сезон на сериала приключи със сюжетите от петия роман. Мартин обяви, че ще се опита да издаде щестата книга точно преди старта на шести сезон, но най-вероятно действието в продукцията ще изпревари това в романите. В момента се снима шестия сезон.

Ломбардо иска сюжетът да бъде доразвит и след края на историята в книгите. Той дори е отворен за прикуъл.

„Мисля, че можем да продължим две години след шести сезон. Насилието в този сериал е залегнало от първия епизод и аз не смятам да цензурирам продуцентите.“, заяви Ломбардо.

„Игра на тронове“ се превърна в най-гледания сериал в историята на HBO, изпреварвайки дори култовия „Семейство Сопрано“. Всеки негов епизод се гледа от поне 20 млн. зрители. Това обаче са данните само от официални платформи,като сериалът е и най-пиратствания в света. Ломбардо коментира и това дали водещият персонаж в сагата Джон Сноу е наистина мъртъв.

„От това,което видях, чух и прочетох, Джон Сноу е мъртъв. Това е.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА