Last news in Fakti

18 Август, 2015 07:45 1 423 0

Правят сериал по филма "Тренировъчен ден"

  • сериал-
  • филма-
  • тренировъчен ден

В момента се подготвя пилотен епизод

Американската телевизия CBS  подготвя сериал по хитовия филм „Тренировъчен ден“, съобщи Metro.

Вече е бил поръчан пилотен епизод, който ще следва сюжета на филма от 2001 г. Зад продукцията застава Антоан Фукуа, който беше режисьор на оригиналната продукция. От изпълнителните продуценти изпъкват имената на Джери Брукхаймър и Джонатан Литман. В момента се изясняват последни подробности около сценария.

Филмът „Тренировъчен ден“ донесе Оскар за най-добра главна мъжка роля на Дензъл Уошингтън през 2001 г. Сюжетът на филма разказва историята на корумпиран полицай, който трябва да напътства млад полицай в първия му ден на служба. В лентата участие взе още и Итън Хоук. Все още не се знае дали някой от двамата актьори ще се появи и в сериала.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА