Last news in Fakti

19 Август, 2015 00:05 6 169 1

Кевин Костнър: Дори и да се е провалил, "Воден свят" е обичан от хората по света

  • воден свят-
  • хората-
  • кевин костнър

Той защити филма, който се смята за един от най-големите провали в историята на киното

Кевин Костнър защити своя филм „Воден свят“, като заяви, че е един от любимите на хората по света, съобщи „Гардиън“.

„Воден свят“ е известен като един от най-големите финансови провали в историята на киното, като през 1995 г. дори не покри вложените в него $ 172 млн., в същото време  получавайки ужасяващи ревюта от критиците. Костнър изпълняваше главната роля в продукцията, а в същото време беше и неин режисьор. Някои специалисти смятат, че този филм сложи точка на бляскавата част от неговата кариера, която беше в своя пик след „Оскара“ за най-добър режисьор за „Танцуващия с вълци“.

Сега критикът Джеф Уолс се свърза с Костнър, за да му се извини за лошото ревю, което самият той е написал за филма при излизането му. По случая Костнър заяви:

„Не съм сигурен дали знаете колко обичан е този филм от хората по света. Лесно е да бъдеш жесток към даден филм, когато не знаеш какво стои зад него. След време той може да бъде погледнат по различен начин. Знам, че доста хора смятат, че „Воден свят“ е бил дъното за мен. Това не е така. Очевидно той можеше да бъде по-добър и да постигне по-добри резултати. Аз обаче никога не съм стоял толкова твърдо зад даден проект, който всички други отхвърлят. Сега аз се радвам, че съм снимал и участвал във „Воден свят", заяви Костнър. 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спатията

    0 0 Отговор
    Любим и вълнуващ филм !