Last news in Fakti

22 Септември, 2011 13:10 2 459 0

Филмът на Спилбърг за Линкълн ще излезе след изборите през 2012

  • спилбърг-
  • линкълн-
  • гражданска война-
  • избори-
  • сащ
Филмът на Спилбърг за Линкълн ще излезе след изборите през 2012 - 1
Стивън Спилбърг

Режисьорът Стивън Спилбърг разкри, че биографичният му филм за бившия американски президент Ейбрахам Линкълн ще излезе по кината в края на 2012, за да не послужи като агитационен материал за президентските избори.

 
Според редица американски издания 64-годишният кинематографист е твърдо решен премиерата на лентата да се състои след изборите следващата година.
 
"Проектът нарочно ще излезе след изборите догодина", заяви той в интервю.
 
Биографичният филм, разказващ за последните четири месеца от живота на 16-я президент на САЩ, е базиран на бестселъра "Team of Rivals" на Дорис Киърнс Гудуин. Ролята на държавния глава ще се играе от Даниел Дей-Люис, докато Сали Фийлд ще се превъплъти в образа на съпругата му. Историята проследява най-вече опитите на Линкълн да сложи край на робството и да прекрати Гражданската война. /БГНЕС 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА