Last news in Fakti

8 Януари, 2016 00:31 3 174 0

Натали Дормър успокои феновете на "Игра на тронове"

  • натали дормър-
  • игра на тронове-
  • фенове-
  • книга-
  • джордж мартин

6-тият сезон на касовия сериал няма да е в разрез с книгата на Джордж Мартин, според актрисата

Натали Дормър успокои феновете на "Игра на тронове" - 1
Снимка: БТА/АР

Натали Дормър успокои феновете на сериала "Игра на тронове", че сюжетът на 6-тия сезон на продукцията няма да е в разрез с този на книгата.

Както стана ясно наскоро, писателят Джордж Мартин не успя да спази срока и да напише новата част от поредицата "Песен за огън и лед" - "Ветровете на зимата". Това значи, че историята ще бъде екранизирана, преди да е излязла на хартия. 

Въпреки това, красивата британска актриса, която е в ролята на Марджари Тайрел, е убедена, че всичко върви по план.

"Мисля, че Дейвид и Дан (говорейки за режисьорите) са се погрижили за всичко. Преди няколко години те седнаха заедно с Джордж и обмислиха всичко, в случай, че стане нещо подобно. Мисля, че всички те споделят едно и също мнение." - поясни 33-годишната Дормър в интервю за ABC. 

Очаква се новият сезон на "Игра на тронове" да излезе през април. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА