Last news in Fakti

3 Януари, 2016 07:45 2 213 1

Джордж Мартин: Това няма да ви хареса

  • джордж мартин-
  • игра на тронове-
  • сериал-
  • книга-
  • огън и лед

Шестата книга от поредицата Песен за огън и лед няма да бъде завършена навреме

Джордж Мартин: Това няма да ви хареса - 1
Снимка: БТА/АР

Джордж Мартин, писателят на поредицата "Песен за огън и лед", по която е сюжетът на сериала "Игра на тронове" обяви, че завършването на шестата книга от серията ще бъде отложено с няколко месеца..

67-годишният американец разочарова милиони фенове по света, заявявайки в личния си блог в интернет, че няма да успее да спази зададения краен срок, предаде UPI. 

Това значи, че шестият сезон от продукцията на HBO „Игра на тронове“ ще се появи по екраните преди своя книжен източник. 

"Това няма да ви хареса. От месеци насам не съм искал нищо толкова много, колкото да мога да заявя: „Готов съм, предадох „Ветровете на зимата“ преди последния ден на 2015 г.“ Но книгата не е готова. Нито е вероятно да я завърша утре или следващата седмица. Да, написал съм много. Но ми остана да напиша още много. Аз съм на месеци разстояние от финала… и то, ако писането ми върви добре." - сподели разочарованият Мартин. 

Началото на следващия сезон на сериала е насрочено за месец април тази година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3 ти клас

    0 0 Отговор
    ... "Пезен за огън и лед"