Last news in Fakti

16 Януари, 2016 16:13 1 475 1

Леонардо Ди Каприо: Руската история е пълна с шекспирови страсти

  • ленардо ди каприо-
  • история-
  • владимир путин

Актьорът иска да изиграе ролята на руския президент Владимир Путин

Холивудската звезда Леонардо Ди Каприо заяви в интервю за германския в. Велт ам Зонтаг, че иска да изиграе ролята на руския президент Владимир Путин.

"Ролята на Путин би била много, много интересна и аз бих искал да я изиграя", заявява Ди Каприо. Той разказва, че преди години се е срещал с Путин в Санкт Петербург по време на форум, посветен на спасяването на сибирските тигри. "Моята фондация подкрепи финансово проекти за защита на тези животни. Ние с Путин говорихме за защитата на тези невероятни животни, а не за политика", казва Ди Каприо.

Той твърди още, че е го привличат руските исторически личности. "Да изпълня ролята на Ленин в киното би било също интересно. И Распутин бих изиграл", казва холивудската звезда. Според него руската история е пълна с шекспирови страсти.

Един от неговите следващи проекти в най-тесен смисъл е свързан със защита на околната среда. Ди Каприо е закупил правата на книга за скандала с Volkswagen. "Не мога да кажа много, защото все още нямаме сценарий", казва Ди Каприо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    1 0 Отговор
    Като го гледам - по-добре Ленин (особено след последните публикации за любовния триъгълник Ленин-Троцки-Зиновиев).