Last news in Fakti

2 Март, 2016 23:00 2 337 10

Хомосексуален герой в "Междузвездни войни"

  • междузвездни войни-
  • хомосексуален-
  • герой

Джей Джей Ейбрам заяви, че е напълно възможно да има такъв типаж в поредицата

Хомосексуален герой в "Междузвездни войни" - 1
Снимка: БТА/AP

Режисьорът Джей Джей Ейбрамс заяви, че е „нелогично“ в „Междузвездни войни“ да няма герой с хомосексуални наклонности, съобщи „Гардиън“.

Ейбрамс режисира последният филм от сагата „Междузвездни войни: Силата се пробужда“. Според него феновете, които настояват за повече разнообразие сред героите в поредицата имат право.

„Много ще ми хареса в следващите филми да има герой – хомосексуалист. За мен част от забавлението в „Междузвездни войни“ е това разнообразие от възможности. За това и би било страшно тесногръдо да се отхвърли възможността за хомосексуален герой в тази вселена“, заяви Ейбрамс.

В своя филм режисьорът измени характера на основните типажи в поредицата. За пръв път централен герой в „Междузвездни войни“ стана жена. Цветнокож пък имаше една от централните роли. За това и поредицата е отворена към всякакъв вид типажи.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да вай

    2 1 Отговор
    Е, крайно време беше! Капитан Флинт (Black Sails) го изкараха педи, та в далечно бъдеще въобще не ми се вярва да са останали хетеро... Понякога се чудя над тази дилема - педитата не се размножават, но пък се увеличават - що тъй?
  • 2 дженев

    2 1 Отговор
    Не се размножават,ама ги произвеждат,и то на-най високо ниво.
  • 3 раптор

    2 1 Отговор
    Трябва и един мюсюлманин да сложат! Иначе филмчето е готино, но разбира се сюжета на старите серии е краден от Кащей Безсмърни! Ако обърнете внимание, нещата се развиват по подозрително еднакъв начин! Но може и да е съвпадение! Не твърдя!
  • 4 НАСЕКЪДЕ САО ПЕЕРАСИ

    3 0 Отговор
    Тва що е в рубриката "Култура" ???
  • 5 жбьц

    2 0 Отговор
    очаквайте скоро и в други филми на дисни...
  • 6 Бай Коста

    1 1 Отговор
    Това че може да има не е страшно. Лошото е, че е задължително.
  • 7 Румен Янев

    2 0 Отговор
    И задължително да присъстват фразите "добре ли си" "сигурен ли си" "мамка му" и "по дяволите" !!! Без тях филма ще е пълна боза !!!
  • 8 Мархаба

    1 1 Отговор
    Ще се казва Ередоган (Ситски лорд) и ще го одупват Тръмп и Путин джедаите :)!
  • 9 3-ти Март

    1 1 Отговор
    Защо крадливите отвратни м...ли изведнъж станаха правоверни мюслита ? Ми щото Саудитска Арабия плаща на м....ла да е мюсюлманин...

    Сигурно от кръга на най-п....листическите държави /Англия, САЩ, Зап. Европа/ имат някаква специална програма за насърчаване на п...лизма, знаеш ли ги, п...лска им работа...

    Всъщност, не е ясно... че то ако имаше някаква далавера, квито сме продажници българите, всички до един щехме да сме п...ли !

    Честит 3-ти Март !

  • 10 хаххахаха

    0 0 Отговор
    хахахаха
    ш...н извратен свят
    в един момент ще изгори, това поне е утехата