Last news in Fakti

26 Март, 2016 05:00 1 487 0

Издават „Star wars: Тъмен чирак”

  • издават-
  • star wars-
  • тъмен чирак

Книгата ще може да се открие в хартиен и електронен формат от 26 март

Издават „Star wars: Тъмен чирак” - 1

Издават най-новият роман от вселената на „Междузвездни войни” – „Тъмен чирак” от Кристи Голдън, съобщиха от издателство „Егмонт“.

Той ще може да се открие в хартиен и електронен формат от 26 март.

Историята в книгата е официалното продължение на събитията от сериала „Войната на клонингите”, създадена по идеите на Джордж Лукас за седмия сезон на сериала. Адаптацията е дело на утвърдената писателка Кристи Голдън.

„Литературната форма е позволила на Кристи Голдън да разгърне героите повече, да покаже разкъсващите ги конфликти, вълненията, дилемите и терзанията, изпълващи вътрешния им свят… Всичко тук е една идея по-зряло и задълбочено, отколкото епизод на „Войните на клонингите” би позволил”, коментират в предварително ревю на романа в StarWarsbg.com.

За почитателите на галактическата сага има още спиращи дъха приключения и епични битки на живот и смърт. Предстои да бъдат издадени книгите „Тъмните ситски лордове“ през април, „Таркин“ през май, „Нова зора“ през юни и „Наследник на джедаите“ през септември.

В книгата се казва, че единственият начин да се победи безмилостният лорд Дуку е двете страни на Силата да се обединят...

Дуку – джедаят, превърнал се в ситски лорд, извършва все повече зверства. Това е причината джедайският съвет да взема решение за елиминирането му. За целта обединяват в екип джедая Куинлан Вос и някогашния ситски чирак Асаж Вентрес. Двамата заедно са най-добрият им шанс срещу Дуку. Но дали чувствата, които се зараждат между тях, няма да подложат мисията им на сериозно

Книгата се състои от 464 стр. Цената й е 16,90 лв.

Авторката Кристи Голдън е носителка на множество литературни награди и автор на над 30 романа и редица кратки истории в жанровете научна фантастичка, фентъзи и хорър. Живее в Колорадо заедно със съпруга си и две котки. Може да я откриете онлайн на http://www.christiegolden.com/


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА