Last news in Fakti

25 Април, 2016 19:50 2 241 2

Ангелогласната Лара Фабиан взриви публиката

  • лара фабиан-
  • ангелогласната-
  • публиката
Ангелогласната Лара Фабиан взриви публиката - 1
Снимка: Факти.бг

Ангелогласната Лара Фабиан отново взриви българската публика с най-новия си албум "Ma vie dans la tienne" / бел. Моят живот е в твоя/. Почитателите й в зала 1 на НДК бяха взривени от прочувствените балади на френски, в които се говори за любов - към майката, дъщерята, преплитат се семейството, приятелството, добротата, толерантността.

Спектакълът започна с огромно "Извинявай" от страна на белгийката, която не беше забравила феновете си в София и по време на целия концерт им "хвърляше" сърцето си.

„Моите истории са и ваши истории“ бе простичкото обяснение, което Лара Фабиан изрече преди да представи едно от новите парчета. Световноизвестната звезда отново погали публиката с гласа си, те я възнаграждаваха от своя страна непрестанно с букети и аплауси. Излъчването й, осанката й гласът й бяха хем естествени, хем величествени. И макар и песните и непознати, оставиха следа във всеки дошъл да получи отново „Je T’aime”. Да „Je T’aime” бе взаимно.

Тотално преобразена, оставила в миналото меланхолията и прегърнала усмивката и танца - такава Лара Фабиан  видяхме на втория й концерт в България. Изненадващо световноизвестната Фабиан включи и „китка“ от най-големите хитове на АББА и показа, че наистина може да бъде безупречна във всеки жанр. The Winner Takes It All, Dancing Queen, Money, Money, Gimme, Gimme и много танци в стил АББА бяха като че ли естествено продължение на този диско спектакъл.

А бисът доказа, че този концерт не е като другите, които започваха с Je T'aime и завършваха с Je suis Malade (болна съм, бел.ред.).

Този път всички пяха на финала Je T'aime, а специалният подарък за публиката бе посланието Quand je ne chante pas (Когато не пея, бел. ред.), в което белгийката разказва за дребничките радости в живота.

Час и половина зрителите бяха в магията на прекрасната певица, която доказа отново, че е голям, величествен  артист, а  вслушвайки се в текста на парчетата й – и голям човек.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Николай

    0 0 Отговор
    Аз лично не разбрах защо Лара трябваше да пее и хитове на АББА. Не разбрах и какво искаше да каже на публиката с "La difference". Фотосите с нежно гледащи се полуголи мъжкари ми изглеждат "твърде гнуснички", особено, когато при тях има и дете. Съжалявам, но не толерирам перверзиите. С изключение на Вселената, всяко нещо в живота трябва да има граници.

    Иначе Лара си остава една голяма и обичана певица. И аз оставам един голям неин фен !
  • 2 христо

    0 0 Отговор
    Каквото е казвала всеки път откакто песента е написана. И каквото казва с deux ils, deux elles. Текстът е напълно ясен. Позицията и по въпроса, който Ви погнусява също.