Last news in Fakti

12 Октомври, 2011 20:17 2 015 0

„Ромео и Жулиета” в киборг версия

  • комикс-
  • ромео и жулиета

Поколения по целия свят съзряха с великия роман на Уилям Шекспир „Ромео и Жулиета”. Историята за трагичната и невъзможна любов порази и създателите на комикса за „Спайдърмен”, начело със Стан Лий.

Скоро прочутата картина на двамата на балкона във Верона, ще се трансформира в нов и модерен вариант. Защото се подготвя комикс-версия на любовната драма, чието име ще е „Ромео и Жулиета: Войната”, пише вестник „USA Today”.

Новите Ромео и Жулиета ще оживеят във футуристичната Империя Верона, която ще е пълна със войници – свръхчовеци. Кланът Монтеки ще са киборги, а кръвните им врагове – Капулетите – ще са генетично подобрени човеци.

Както подобава, двата рода ще водят жестока война по между си, а киборгът Жулиета и свръхчовекът Ромео ще се влюбят. Целта им е да извоюват мир в империята с любовта си.
Зад създателите на новия комикс стоят още „Х-Мен” и „Фантастичната четворка”.

 



Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА