6 Ноември, 2016 03:00 1 229 0

"Семейство Симпсън" с нов рекорд

  • семейство симпсън-
  • сериал-
  • рекорд

Сериалът се удължава с още два сезона

Анимационният сериал „Семейство Симпсън“ е на път да разбие световния рекорд за сериал с най-много серии, съобщи „Contact Music”.

От Fox вече обявиха, че ще продължат сериала с още 2 сезона. Това ще са съответно сезон 29 и сезон 30 за анимацията за възрастни. Така сериалът ще изпревари уестърна „Gunsmoke“, който между 1955 г. и 1975 г. се излъчва в 635 епизода. С новите сезони „Семейство Симпсън“ ще направи 669 епизода. Това ще е рекорд за сезонен сериал. От шоуто вече се похвалиха чрез култовия Холмър Симпсън.

„Получихте си го „ Gunsmoke“. Вие загубихте състезание, в което дори не знаете, че се състезавате“, заяви Хоумър в специално обръщение.


 


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА