Last news in Fakti

26 Ноември, 2016 04:16 1 584 0

Най-големите филмови провали за 2016 година

  • филми-
  • провали-
  • класация-
  • форбс-
  • сащ-
  • холивуд

В негативната класация попада и филмът за Едуард Сноудън

Най-големите филмови провали за 2016 година - 1
Стопкадър и видео: Youtube

Кои са най-големите холивудски провали в света на киното за 2016 година? „Форбс“ направи класация на най-големите разочарования.

Огромен провал се оказа лентата „Макс Стийл“ на режисьора Стюарт Хендлър. Бюджетът на филма, в който Бен Уилчъл играе главна роля, е с бюджет от 10 милиона щатски долара. Бокс офисите обаче носят приходи от едва 4.4 милиона.

„Свободният щат“ също се оказва грешка. Фактът, че Матю Макконъхи си партнира с Кристофър Бери, не помага особено на продукцията. Инвестирани са близо $50 милиона, а печалбата възлиза на едва 23.2 млн.

На трето място е филмът „Поп звезда: Никога не спирай“ с Анди Самбърг. Равносметката показва: инвестиция от 20 милиона, а печалба – под 10.

Четвърти в антикласацията е филмът „Гордост и предразсъдъци и зомбита“. Лили Джеймс, Сам Райли и Бела Хийткоут си партнират на екран, но лентата не впечатлява киноманите. Вложени са 28 милиона, а печалбата от бокс офисите е едва 16.4.

Анимацията „Ратчет и Кланк“ заема петото място в класацията на списание „Форбс“. Бюджетът е 20 милиона щатски долара, а печалбата – $11.8 милиона.

В класацията следват „Семейство Джоунс“, „Уиски, Танго, Фокстрот“ и „Агент полуинтелигент“.

На девета позиция е филмът „Сноудън“ на Оливър Стоун. Печалбите са с близо 6 милиона по-малко от бюджета на продукцията, който е 40 милиона долара. На десето място в класацията се нарежда филмът „Баш обирджии“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА