Last news in Fakti

23 Март, 2017 20:31 848 2

Цар Симеон II посети изложбата „Срамежливата фотография”

  • симеон ii-
  • „срамежливата фотография”-
  • изложба

Царят беше почетен гост на официалното откриване на фотографската изложба на Пламен Трифонов в галерия “Средец” в София. Представянето беше организирано от Либералния институт за политически анализи, Министерството на културата и Съюза на българските журналисти.

Пламен Трифонов сподели, че снимките са правени в периода 2014-2016 г. и включват портрети на хора от града. Снимките по жанр са типична улична фотография, при която имаме двустранно гласуване на доверие между снимания и снимащия.

От името на организаторите на изложбата г-жа Зинаида Златанова изтъкна: “Либералният институт за политически анализи има за своя цел да подкрепя реализацията на млади хора в различни сфери на обществения живот от политиката до изкуството. Съвременната публичност като Интернет и социалните мрежи са друга сфера във фокуса на ЛИПА. От снимките на Пламен струи добронамереност.”

Авторът лично показа своите работи на Царя и му благодари за подкрепата, която му е оказвал . Това е втората самостоятелна изложба на младия творец. Първата беше преди една година в Двореца “Врана” с любезното домакинство на Царя.

От името на Министерството на културата на изложбата присъства заместник-министърът проф. Боряна Христова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 додод

    9 1 Отговор
    Няма такъв цар България! Хубаво е да си коригирате заглавието или да го сложите в кавички! Монархията падна с бащата на Симеон Борис!
    След него цар не сме имали - имахме премиер Симеон дето ни оправи за 800 дена и си оправи имотите в България и си върна дълговете!
    Така че такъв цар не сме имали и няма и да имаме!
  • 2 Гост

    7 0 Отговор
    Щом започнаха да се навъртат хазартни типове в държавата значи работата не върви на добре. Имам предвид зачестилите публични изяви на царя на рулетката.