Last news in Fakti

19 Юли, 2017 02:48 1 789 0

Гай Ричи все пак ще снима "Аладин"

  • аладин-
  • гай ричи-
  • disney-
  • дисни-
  • уил смит-
  • том харди

Уил Смит, Наоми Смит и Мена Масуд ще бъдат звездите във филма

Гай Ричи все пак ще снима "Аладин" - 1
Снимка: БТА/АР

Опровергавайки публикациите, че британският режисьор Гай Ричи има проблем с избора на актьор, който да "поведе парада", компания Disney оповести, че главната роля в планираната игрална версия на хитовата анимация "Аладин" е поверена на дебютанта Мена Масуд, съобщи Contactmusic.

В централните роли зрителите ще видят също холивудската звезда Уил Смит като Джина и актрисата Наоми Смит като принцеса Жасмин.

От съобщението, направено от Disney през уикенда, не става ясно на кого ще бъде поверена ролята на Джафар. Според скорошни публикации фаворит на Гай Ричи за образа на злодея е британският актьор Том Харди.

"Аладин" е поредната игрална версия на хитова анимация на Disney след "Книга за джунглата" и "Красавицата и Звяра". Компанията планира игрални адаптации и на анимационните си продукции "Цар Лъв" и "Мулан".

Анимацията "Аладин" (1992) стана най-касовият филм на годината, реализирайки 504,1 милиона долара в международния бокс-офис. Продукцията спечели две награди "Оскар" - за оригинална музика и песен от филм за "A Whole New World", припомня изданието.

Игралната версия на "Аладин", режисирана от Гай Ричи, трябва да излезе на екран на 29 март 2019 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА