Last news in Fakti

21 Август, 2017 02:40 1 377 1

Българка с творби в САЩ

  • българка-
  • творби-
  • сащ
Българка с творби в САЩ - 1

Родената в България и работеща в Ню Йорк художничка Люба Лукова създава уникални творения на графичния дизайн.

Това съобщават от посолството на САЩ.

Проектът ѝ „Designing Justice " е част от настояща изложба в Музея на дизайна в Атланта. Люба Лукова съчетава опита си от България с елементи, вдъхновени от Пикасо и германски експресионизъм, за да създаде изкуство, което "в зависимост от вашата гледна точка ... може да се приеме дидактично и да изследва социалните проблеми, върху които мнозина от нас предпочитат да не размишляват". (Фелиша Фистър, Atlanta Journal-Constitution).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анна Евтимова

    0 0 Отговор
    Люба аз съм Ани.От 3 години съм в България,гледам мама на легло е от 11 месеца.Тук имам проблеми с имотите и водя дела. Когато приключа ще се върна пак. Жоро е там и живеем на същото място. Дори дом.тел е същия. Мъчно ми е за теб. Бъди жива и здрава,когато се прибера ще ти се обадя. Целувки