29 Декември, 2011 18:38 2 070 0

Умберто Тоци за първи път в България

  • умберто тоци-
  • българия-
  • концерт-
  • нова година

Умберто Тоци пожелава на българските си фенове здраве, мир, любов и много качествена музика!

„Здраве и мир за целия свят! Както и много МУЗИКА, разбира се, но качествена!!! Това е пожеланието ми от дълбините на моето сърце и към всички българи! Искам да допълня и ЛЮБОВ: Обичайте се! Няма нищо по-красиво на този свят от любовта!”, това пожелава обичаният италиански изпълнител Умберто Тоци за предстоящата 2012 година!, съобщи Жокер медия.

Той ще посрещне Новата година със свои приятели и с надеждата с навлизането в новата епоха – светът да стане по-духовен и по-добър! Запитан какво задължително запазва от италианската традиция, независимо от държавата, в която живее в настоящия момент и в която посреща празниците, Умберто Тоци споделя: „Аз съм италианец, въпреки че навярно не ви приличам на такъв:) Запазвам себе си преди всичко като такъв, като наследник на една изключително богата като култура, история и музика, разбира се, нация. Мисля, че въпреки това, че съм сред най-успешните италиански певци и композитори в света, песните ми са доказателство за това, че са наследници на истинската музикална традиция в италианската поп музика. „Ti amo” и „Gloria” са песни с чисто италианско звучене, затова са сред най-популярните ми парчета в света”.

Всички свои златни световни хитове ще изпълни един от най-популярните и продавани поп-рок изпълнители на Италия – Умберто Тоци, специално за българската публика на 11 февруари 2012 г., от 19.00 часа, в зала 1 на НДК. Организатор на първия му концерт у нас е музикално-продуцентска компания „Жокер Медиа”. Билетите за концерта са в продажба на касите на НДК и на www.eventim.bg, на цени от 30 до 100 лв.

„Изминалата 2011 година беше добра и в личен и в професионален план”, разказва изпълнителят. „Освен това бях обещал още през 2000-та година да гостувам в България, в отговор на не една покана. Все не се получаваше, поради безкрайните ми ангажименти. Тази година обаче, когато ми бе отправена покана за пореден път да гостувам в България, си дадох сметка, че нямам правото да отказвам или да отлагам! Това не би било коректно, спрямо моите български фенове, които знаят наизуст песните ми и следят моите изяви постоянно – от световния ми хит Gloria до италиано-европейските ми „попадения” „Ti Amo” i „Gente di mare” /песента, която написах преди време и изпяхме с Енрико Роджери и Джани Моранди и която, освен че стана национален и европейски хит, се оказа преди години абсолютен фаворит и победител на фестивала „Сан Ремо”/. 

„Но мен успехите не ме впечатляват, може би и заради факта, че все си мисля, че можело е да стане и по-добре! Обичам да чувствам „пулса” на публиката, друго е на концерт усещането как пулсират хиляди сърца заедно! Всъщност това е магията на музиката и затова нашата професия е уникална!”, споделя Умберто Тоци специално за своите фенове и почитателите на италианската музика в България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА