13 Ноември, 2017 01:23 5 028 0

Най-сетне нов филм по "Хрониките на Нарния"

  • хрониките на нарния-
  • филм-
  • нов

Снимките по "Сребърният стол" започват през 2018 г.

„Хрониките на Нарния“ ще получат четвърти филм, съобщи Screen Rant.

Първият филм по книгите от поредицата на Клайв Стейпъл Луис излезе през 2005 г. Огромният успех на „Лъвът, вещицата и дрешникът“ позволи да бъдат филмирани още „Принц Каспиан“ и „Плаването на Разсъмване“. Споровете около правата за филмите обаче блокира поредицата и нов филм не е излизал от 2010 г. насам.

Сега обаче работите по „Сребърният стол“ вече са в ход. Снимките ще започнат през зимата на 2018 г.

Режисьор на филма ще е Джо Джонстън. Той обяви, че това вероятно ще е последният му филм. Той е работил по ефектите на първата трилогия „Междузвездни войни“ и на първите филми за Индиана Джоунс. Джонстън е режисирал филми като „Джуманди“ и „Първият отмъстител“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА