Last news in Fakti

7 Октомври, 2018 22:00 1 922 4

"Хрониките на Нарния" се завръщат

  • хрониките на нарния-
  • netflix-
  • филм

От Netflix придобиха правата над поредицата

От Netflix са се сдобили с правата за филмиране на книгите от поредицата „Хрониките на Нарния“, съобщи Movie Web.

Това е първият случай, в който една компания придобива правата над всички седем романа от поредицата на Клайв С. Луис.

Плановете на платформата са да произведе сериал и филми по поредицата. От там припомнят, че в самите книги има отделни истории, които спокойно могат да бъдат претворени в отделни филми и сериали.

„Тези книги са останали в спомените на толкова много поколения. Ние сме много развълнувани, че ще можем да претворим тези прекрасни истории“, заяви Тед Сантос, който директор на съдържанието на платформата.

Така още един голям медиен производител намери фентъзи франчайз, който да филмира. HBO вече пожънаха огромен успей с „Игра на тронове“, а Amazon подготвят сериал по „Властелинът на пръстените“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дрешника vs. Vehticata

    2 2 Отговор
    Аслан е мохамеданин!!

    Коментиран от #4

  • 2 гост

    2 1 Отговор
    пффф, пак тоя бозектор
  • 3 Трънчев

    1 0 Отговор
    Комбинацията NETFLIX и фантастика са доказани като едни от най-добрите. Сега ще видим комбинацията с фентъзи, дали ще има същия успех.
  • 4 Аслан

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дрешника vs. Vehticata":

    Колко си сигурен?!