Last news in Fakti

17 Ноември, 2017 15:14 1 838 2

Кристиан Костов ще пее на „Мис свят“ 2017 в Китай (ВИДЕО)

  • кристиан костов-
  • изпълнител-
  • българин-
  • пее-
  • мис свят 2017-
  • китай

Кристиан е първият български изпълнител, който ще пее по време на конкурса

Кристиан Костов ще влезе в историята като първия български изпълнител, който излязъл на сцената на конкурса „Мис Свят“. Това ще се случи тази събота (18.11).

Той ще изпълни песента “You Got Me Girl” — английската версия на дебютния му сингъл „Не си за мен“, с който оглави класацията за българска музика преди година.

Церемонията се провежда в китайския град Саня (о-в Хайнан) и ще бъде излъчвана на живо в цял свят от 02:00 ч. българско време.

„След успеха, който постигнахме на „Евровизия“, не съм очаквал, че толкова скоро ще изляза на още по-голяма сцена и да пея буквално пред цял свят. За мен е огромна чест и съм щастлив, че имам възможност да подкрепя нашата представителка. Всички момичета тук са красиви, но смятам, че Мис България 2017 — Вероника Стефанова е изключителна и ще ни представи достойно на конкурса!“, вълнува се Кристиан.

В момента продуцентите му от „Вирджиния Рекърдс“ подготвят следващия му самостоятелен сингъл, както и участието му в няколко събития в България през декември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vulpes

    1 0 Отговор
    Дано това русичкото момиче до него да не е само нашата мис-ка,защото то в Б-я има уникално красиви жени! А тази е само хубава....
  • 2 Име (като гост):

    2 1 Отговор
    Ъъъ ..а какъв е полът на Кристиан Костов ?