11 Януари, 2018 08:12 3 512 3

Катрин Деньов е срещу #MeToo

  • #metoo-
  • катрин деньов-
  • движение

Но да се осъждат ухажването и флирта като криминални деяния - това е малоумие!

Катрин Деньов оглави женско движение срещу #MeToo.

Браво! Ей това са жени! Поучете се от французойките, загубени до безобразие отвъдокеански феминистки сноби!

Това коментира в профила си във Фейсбук Александър Воронов.

Право на всеки биологичен индивид е да хареса някого и да поиска близост с него. Дали ще бъде приет или отхвърлен е друг въпрос. Но да се осъждат ухажването и флирта като криминални деяния - това е малоумие!

По тази логика сонетите на Шекспир и серенадите под балкона или прозореца на любимия човек, би следвало да се криминализират.

Казанова щеше да е на кладата.

И романтиката, за която всеки мечтае - докосване на ръцете в киното; разходка ръка в ръка в парка и целувка в някоя тиха алея; горещ поглед през раменете на много хора в някое заведение; прегръдка на борда на някоя лодка, корабче или яхта, просто, за да се стоплите един друг и огънчето, пламнало от това; танц, в който искаш да сте по-близки ... - би била осъдителна ...

Хора, това е не просто смешно и жалко!

Това е противоестествено!

Природата ни е създала такива - да се търсим и да се опитваме да се спечелим, за да го има вида ни във възможно най-добрия му вариант.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТАСС

    25 1 Отговор
    Великите хора , точно за това са велики !!!
  • 2 Zax

    12 2 Отговор
    Точно такова криминализиране иска Истамбулската конвенция!!! Не е за някакъв трети пол и т.н. както ни мажат очите! Скоро ще се криминализира и сексуалния живот въобще. Всяко гадже от преди 20 години ще може да каже че тя е размислила и че вече не е съгласна с това което са правили с някой преди 20 години и ще могат да ви тикнат в затвора като за изнасилване.
  • 3 Томов

    12 0 Отговор
    Да,ама Катрин Деньов е ЕДНА ИСТИНСКА ДАМА И ЖЕНА !! За разлика от ного други КОЩРАМБИ И ЖЕНСКИ КРОКОЗАВРИ !! ЕВАЛА НА КАТРИН!! ТАКА СЕ ПРАВИ !!