Last news in Fakti

21 Юни, 2018 13:00 1 323 3

Палавият Кевин все пак се завръща на екран

  • кевин спейси-
  • сексуален тормоз-
  • къща от карти

Нов филм с участието на Кевин Спейси излиза по екраните през август

Палавият Кевин все пак се завръща на екран - 1
Снимки: БТА/АР

Кевин Спейси беше изгонен от сериала "Къща от карти", а сцените с неговото участие във филма "Всички пари на света" бяха изрязани, но филм, в който се е снимал, ще се появи по екраните това лято, съобщи АР.

Компанията "Въртикъл ентъртейнмънт" оповести, че "Клубът на момчетата милиардери" ще се прожектира в киносалоните в САЩ от 17 август.

Във филма се говори за млади богати мъже в Лос Анджелис, които прибягват до схемата на Понци, т.е. до незаконни финансови операции. Филмът е с участието Ансел Елгорт, Тейрън Еджъртън и Спейси.

"Клубът на момчетата милиардери" е заснет през 2015 г., преди през есента м.г. Спейси да бъде обвинен в сексуални посегателства и неуместно поведение от много хора. Носителят на "Оскар" се извини на един от обвинителите си.

Палавият Кевин все пак се завръща на екран

От "Въртикъл ентъртейнмънт" отбелязаха, че напълно подкрепят жертвите на сексуален тормоз, но че актьорският състав и снимачният екип на филма заслужават да видят как крайният им продукт стига до публиката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошо

    4 0 Отговор
    Великан. Браво
  • 2 Зизу

    4 0 Отговор
    Голям е баце Кевин
  • 3 йорбалу карбус

    1 0 Отговор
    Голям артист и актьор, евала. А какво и как пляска не ни интерва