Last news in Fakti

23 Август, 2018 23:00 3 294 4

Още удари по Кевин Спейси

  • кевин спейси-
  • антъни рап-
  • холивуд-
  • сексуално посегателство

Ново обвинение за сексуално посегателство беше повдигнато срещу носителя на "Оскар"

Още удари по Кевин Спейси - 1

От прокуратурата в Лос Анджелис обявиха за повдигнато ново обвинение в сексуално посегателство срещу актьора Кевин Спейси, съобщи Reuters.

То било получено от шерифа на окръг Лос Анджелис и е в етап на разглеждане от компетентните органи. Обвинението идва няколко месеца след подобна депозирана жалба в Ел Ей срещу Спейси. Тя е била внесена от мъж, който се позовава на събития от 1992 година.

Скандалът около Спейси избухна, след като актьорът Антъни Рап пръв го обвини в сексуално посегателство, когато бил 14-годишен.

Британската полиция започна разследване на три случая, свързани с подобни обвинения срещу носителя на "Оскар".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Харви

    3 3 Отговор
    От зад дано му го ударят на тоз гейзер.. аман от джендъри
  • 2 Ташко Мъдев

    17 0 Отговор
    Ако се абстрахираме... Той е много добър актьор със страхотни филми...
  • 3 Peps

    18 1 Отговор
    Стетил се от 92.... Май някой търси как да изкара едни бързи пари. Той може и да е на "друтия бряг" ама тези след колко години се сетиха, че ги болят задниците?
  • 4 Boxer

    6 1 Отговор
    Скшуъл Хърасмънт е модерната форма на ловът на вещици от средновековието. Преди 10-15 г ако имаш зъб на съседа, звънкаш на ФБР, казваш им че при него се отбиват некви брадати, които говорят за самолети и небостъргачи и край. Съседа изведъщнъж изчезва... При комунизма, ЩАЗИ получава доносче че е говрил срещу чичко Ленин; Малко по-отдавна ГЕСТАПО , че е казал нещо против чичко Адолф; По същотото време в САЩ положително изказване за комунизма има същият магически ефект и т.н. Човешката история е изтъкана от подобни случки, стига да се използват вълшебните думички...